Neler Yeni

En iyi RX6900xt ekran kartı

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
4070 Tİ DLSS 3 açınca tüm kartları tokatlıyor, eğer bütçenizi düşünüyorsanız bu kart şuanda piyasada en FP ürün diyebilirim render işleriyle uğraşıyorsanız söylemeye gerek yok zaten
Evet dlss açınca tokatlıyor ama performanstan ziyade şu toxic in 3 fanlı radyatörü falan cezbediyor. Yoksa bakmam bile :D

The Semih

80+ Gold
1678534382176.png

Bu kartın kutusundan 1 tane fan çıkıyor arkaya takılıyor fakat ihtiyaç duymadım ortalama tüm oyunlarda 56 derece alıyor, ama merak ediyorum 4.fanın kablosunu nereye takacağım :)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Tamamda o farka değmez diye düşünüyorum, o farkla kasayı daha üst model tercih edersin daha mantıklı olur bence. Tasarımı daha güzel olsun diye 5000 TL vermem hiçbir ürüne
Bende vermem zaten. Kelepir düşecek fark azalacak öyle verilir o. Verin diye demiyorum ama durum bu. Model arası fark 100 euro olsa bize 2 bin+ yüzdesel olarak fazla kdv falan yansıyor. Zevk meselesi. Ben rog strix görmek istiyorum rgb yansın diyen adam kıyıyor paraya. Diğer sebepleri de atlamayalım ama yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bu kartın kutusundan 1 tane fan çıkıyor arkaya takılıyor fakat ihtiyaç duymadım ortalama tüm oyunlarda 56 derece alıyor, ama merak ediyorum 4.fanın kablosunu nereye takacağım :)
Valla şimdi senden duydum hocam :D güle güle kullan

The Semih

80+ Gold
Bende vermem zaten. Kelepir düşecek fark azalacak öyle verilir o. Verin diye demiyorum ama durum bu. Model arası fark 100 euro olsa bize 2 bin+ yüzdesel olarak fazla kdv falan yansıyor. Zevk meselesi. Ben rog strix görmek istiyorum rgb yansın diyen adam kıyıyor paraya. Diğer sebepleri de atlamayalım ama yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla şimdi senden duydum hocam :D güle güle kullan
Teşekkürler hocam öyle bi kart yapmışlar ki ASC Valhalla da bile fanlar dönmüyor...

Zechion

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

PC hocası kanalında bu kartın incelemesi vardı. Belki orada anlatmıştır nereye takılacağını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom