berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arkadaslar baslıkta belirtiğim gibi en iyi ücretli virüs programı hangisi öneriniz var mı ?
@TreyarchArkadaslar baslıkta belirtiğim gibi en iyi ücretli virüs programı hangisi öneriniz var mı ?
tamamdır teşekür ederim /İyi ForumlarKaspersky Internet Security veya Norton tercih edilebilir. Ancak Norton'ın kaynak kullanımı yüksek olduğundan KIS yazılımını tercih edebilirsiniz.
Güvenlik yazılımı tercihi konusunda gelişmiş HIPS, Firewall, antivirüs, Sandbox gibi özelliklere sahip COMODO Internet Security yazılımını kullanabilirsiniz. Lakin default ayarlarında çoğu özellikleri devre dışı gelmekte. Bunun için Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda belirtilen ayarları uygulamanız gerekir.
COMODO firması ücretsiz güvenlik yazılımı politikası üzerine inşa edilmiştir. Bu sebeple güvenlik yazılımlarını hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Dilerseniz satın alıp, COMODO'nun sunduğu farklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz.
COMODO Internet Security, genel olarak bakıldığında, oldukça dayanıklı bir kişisel güvenlik duvarına sahiptir, zararlı veritabanı diğer yazılımlara göre geniştir. Ve sunucu tabanlı saldırı engelleme sistemi de diğer güvenlik yazılımlarının sunucu tabanlı saldırı engelleme sistemine göre daha iyidir.
Bu bağlamda COMODO Internet Security yazılımı, tercih edilebilir bir yazılımdır.
malwarebytes benim için kullan ve sil için yapılmış bir yazılım 1 defa tarama yapıp silersin en azından ben öyle yapıyorum günlük kullanım için kaspersky çok daha iyimalwarebytes
tamam hocam
pc harddisk olduğu için malwarebytesin ücretsiz versiyonunu kullanıyorummalwarebytes benim için kullan ve sil için yapılmış bir yazılım 1 defa tarama yapıp silersin en azından ben öyle yapıyorum günlük kullanım için kaspersky çok daha iyi
baslıgı iyi okuyanlar anlıyor ücretli yazıyor farkındaysan .tamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC harddisk olduğu için malwarebytesin ücretsiz versiyonunu kullanıyorum
en azından açılırken PC %100 disk yemiyorum
kaspersky kullanabilirsinArkadaslar baslıkta belirtiğim gibi en iyi ücretli virüs programı hangisi öneriniz var mı ?