Neler Yeni

En İyi Ücretli Virüs Programı Önerisi

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Arkadaslar baslıkta belirtiğim gibi en iyi ücretli virüs programı hangisi öneriniz var mı ?

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tartışmasız Kaspersky bence.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky Internet Security veya Norton tercih edilebilir. Ancak Norton'ın kaynak kullanımı yüksek olduğundan KIS yazılımını tercih edebilirsiniz.
tamamdır teşekür ederim /İyi Forumlar

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güvenlik yazılımı tercihi konusunda gelişmiş HIPS, Firewall, antivirüs, Sandbox gibi özelliklere sahip COMODO Internet Security yazılımını kullanabilirsiniz. Lakin default ayarlarında çoğu özellikleri devre dışı gelmekte. Bunun için Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konuda belirtilen ayarları uygulamanız gerekir.

COMODO firması ücretsiz güvenlik yazılımı politikası üzerine inşa edilmiştir. Bu sebeple güvenlik yazılımlarını hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Dilerseniz satın alıp, COMODO'nun sunduğu farklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

COMODO Internet Security, genel olarak bakıldığında, oldukça dayanıklı bir kişisel güvenlik duvarına sahiptir, zararlı veritabanı diğer yazılımlara göre geniştir. Ve sunucu tabanlı saldırı engelleme sistemi de diğer güvenlik yazılımlarının sunucu tabanlı saldırı engelleme sistemine göre daha iyidir.

Bu bağlamda COMODO Internet Security yazılımı, tercih edilebilir bir yazılımdır.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
malwarebytes benim için kullan ve sil için yapılmış bir yazılım 1 defa tarama yapıp silersin en azından ben öyle yapıyorum günlük kullanım için kaspersky çok daha iyi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@ahmet2744 ,

CIS yazılımı ücretli yazılım değildir.
tamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

malwarebytes benim için kullan ve sil için yapılmış bir yazılım 1 defa tarama yapıp silersin en azından ben öyle yapıyorum günlük kullanım için kaspersky çok daha iyi
pc harddisk olduğu için malwarebytesin ücretsiz versiyonunu kullanıyorum
en azından açılırken pc %100 disk yemiyorum

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kaspersky motoru COMODO motoruna göre daha gelişmiştir. COMODO'ya göre daha sık güncelleme almaktadır. Özellikle birkaç gündür konuşulan ElectroRAT zararlısı olayında Kaspersky zararlı olarak işaretleyebildi. Diğer çoğu motor bu zararlıyı undetected olarak sonuçlandırdı.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
tamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC harddisk olduğu için malwarebytesin ücretsiz versiyonunu kullanıyorum
en azından açılırken PC %100 disk yemiyorum
baslıgı iyi okuyanlar anlıyor ücretli yazıyor farkındaysan .

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,325
Üyeler
160,678
Son üye