En iyi ücretsiz antivirüs

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar yeni Windows 11 Pro kurdum öncelikle şu an 360 Total Security kuallnaıyorum ama emin değilim flash taraması vb özelliklerle antivirüs arıyorum.
Aklımda Kaspersky vardı ancak free bölümünü bulamadım standart vardı 280TL herhalşde ücretsiz yok sizce hangi antivirüs en iyisi ücretsiz olarak ya da Windows Defender yeter mi?

kaspersky keyleri var 100-150 arası trendyol gibi yerlerde. 1 yıl gidiyor o kodlar

Selamlar yeni Windows 11 Pro kurdum öncelikle şu an 360 Total Security kuallnaıyorum ama emin değilim flash taraması vb özelliklerle antivirüs arıyorum.
Aklımda Kaspersky vardı ancak free bölümünü bulamadım standart vardı 280TL herhalşde ücretsiz yok sizce hangi antivirüs en iyisi ücretsiz olarak ya da Windows Defender yeter mi?
Kurtul o programdan ücretsiz olarak malwarebytes malware yada eset nod32 kur defenderda yeterli bende hiçbir program yok arada sırada KVRT kullanıyorum

1ci koruma sensin 2ci defender her geleni indirmezsen defender yeterli

1ci koruma sensin 2ci defender her geleni indirmezsen defender yeterli
hocam yeterlidir ancak genede içimi rahatlatmak için
Kurtul o programdan ücretsiz olarak malwarebytes malware yada eset nod32 kur defenderda yeterli bende hiçbir program yok arada sırada KVRT kullanıyorum
hocam bi arkadaş bitdefender dedi o nasıl birde malw o sanırım ingilizce

hocam yeterlidir ancak genede içimi rahatlatmak için

hocam bi arkadaş bitdefender dedi o nasıl birde malw o sanırım ingilizce
bence gerek yok bayadır defender kullanıyorum sürekli indirme yaparım şuana kadar üzmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,961
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri