Katılmıyorum sana. Ryzen 5 3600 ile sistem çok akıcı benim için. Windows 10 dan bile akıcı. Hatta ben 10 dan yükseltme yaptımttemiz kurulum bile yapmadım.iyi bir işlşemcin yoksa winn11 e geçme en az i5 12. nesil veya amd ryzen 5 5600 ve üstü gibi çok fazla performans kaybı var işletim sisteminde çünkü çok fazla gereksiz detay eklemişler ( birde karbon ayak izinden bahsediyorlar )
böyle söylemek biraz yanlış olur 16gb rami olan ve aşırı kötü olamayan çoğu sistemde rahatlıkla çalıştırır(gidip de intel pentium işlemci olanları demiyorum)iyi bir işlşemcin yoksa winn11 e geçme en az i5 12. nesil veya amd ryzen 5 5600 ve üstü gibi çok fazla performans kaybı var işletim sisteminde çünkü çok fazla gereksiz detay eklemişler ( birde karbon ayak izinden bahsediyorlar )
Laptobun nedir hocam? Windows 11 Pro kurabilirsin direk.Arkadaşlar en iyi Windows 11 sürümü hangisi sizce freedos laptobuma bugün yükleyeceğimde teşekkür ederim
Çok fazla demişin windows 11 destekleyen işlemcilere bakması yeterli pc zaten akıcıysa win 11 bunu abartarak yavaşlatmaz yani kullanıyorum memnunum i3 10100fiyi bir işlşemcin yoksa winn11 e geçme en az i5 12. nesil veya amd ryzen 5 5600 ve üstü gibi çok fazla performans kaybı var işletim sisteminde çünkü çok fazla gereksiz detay eklemişler ( birde karbon ayak izinden bahsediyorlar )