Neler Yeni

En iyi yazılım dilleri hangileridir

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Yazılıma gireceğim. Önecikşe kolay olsun istiyorum. Yanlış anlamayın 2 3 günde olmıyacak işler olduğunu biliyorum. Demek istediğim diğer yazılım dilleri arasında kolay olmasını istiyorum.
Aklımda phyton veya c#. Phyton galiba daha kolay fakat c# i öğrendiğinde untiy i kullanabiliyormuşsun. Buda önemli sonuçta. Phyton ile c# ın arasında fazla zorluk derecesi varmıdır. C# I kolayca öprenebilirmiyim. Bide siz başka hangi dilleri önerirsiniz aralarında kolay fakat iyi olan.

MehmeTD

80+ Bronze
C# öneriyorlar başlangıç olarak. Tübitak'a katılacağımız zaman Python öğrenmiştim bana kolay gelmişti.

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim
Web Kısmında çalışmayı düşünüyorsan Front-End kısmı için; HTML, CSS.
Back-End kısmı için ise: PHP üzerinde yoğunlaşa bilirsin tabi bu Web için geçerli eğer webden başlamak istersen

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Python ve Blueprint öğren bence.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Selam. Yazılıma gireceğim. Önecikşe kolay olsun istiyorum. Yanlış anlamayın 2 3 günde olmıyacak işler olduğunu biliyorum. Demek istediğim diğer yazılım dilleri arasında kolay olmasını istiyorum.
Aklımda phyton veya c#. Phyton galiba daha kolay fakat c# i öğrendiğinde untiy i kullanabiliyormuşsun. Buda önemli sonuçta. Phyton ile c# ın arasında fazla zorluk derecesi varmıdır. C# I kolayca öprenebilirmiyim. Bide siz başka hangi dilleri önerirsiniz aralarında kolay fakat iyi olan.
C# ile beğeni botu bastım buraya ama Mehmet abiye yakalanırım diye yapmıyorum burada.
buradan birisinin üstünde denemiştim izni ile 10 saniyede 120 reaksiyon atıyor.

Top Bottom