Neler Yeni

En iyi yazılım dilleri hangileridir

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Yazılıma gireceğim. Önecikşe kolay olsun istiyorum. Yanlış anlamayın 2 3 günde olmıyacak işler olduğunu biliyorum. Demek istediğim diğer yazılım dilleri arasında kolay olmasını istiyorum.
Aklımda phyton veya c#. Phyton galiba daha kolay fakat c# i öğrendiğinde untiy i kullanabiliyormuşsun. Buda önemli sonuçta. Phyton ile c# ın arasında fazla zorluk derecesi varmıdır. C# I kolayca öprenebilirmiyim. Bide siz başka hangi dilleri önerirsiniz aralarında kolay fakat iyi olan.

MehmeTD

80+ Bronze
C# öneriyorlar başlangıç olarak. Tübitak'a katılacağımız zaman Python öğrenmiştim bana kolay gelmişti.

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim
Web Kısmında çalışmayı düşünüyorsan Front-End kısmı için; HTML, CSS.
Back-End kısmı için ise: PHP üzerinde yoğunlaşa bilirsin tabi bu Web için geçerli eğer webden başlamak istersen

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Python ve Blueprint öğren bence.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Selam. Yazılıma gireceğim. Önecikşe kolay olsun istiyorum. Yanlış anlamayın 2 3 günde olmıyacak işler olduğunu biliyorum. Demek istediğim diğer yazılım dilleri arasında kolay olmasını istiyorum.
Aklımda phyton veya c#. Phyton galiba daha kolay fakat c# i öğrendiğinde untiy i kullanabiliyormuşsun. Buda önemli sonuçta. Phyton ile c# ın arasında fazla zorluk derecesi varmıdır. C# I kolayca öprenebilirmiyim. Bide siz başka hangi dilleri önerirsiniz aralarında kolay fakat iyi olan.
C# ile beğeni botu bastım buraya ama Mehmet abiye yakalanırım diye yapmıyorum burada.
buradan birisinin üstünde denemiştim izni ile 10 saniyede 120 reaksiyon atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom