En iyisi bu mu arkadaşlar ?

nester61

80+
Reaksiyon skoru
4
Benim için kriter 5070 ekran kartı 32gb Ram ve 1gb hafıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

n11'den Game Garaj Slayer X7T-5070-C2 i7-14650HX 32 GB 1 TB RTX5070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Şimdi Asus 78.500
Hp 71.000
Game Garaj 61.500 (2500 kuponu var n11'den)

Şimdi bu işlerden anlayan biri akıl verebilir mi? Asus ile game Garaj arasında 17 bin fark var. Yoksa en mantıklısı hp mi?

En az 1tb hafıza

Son düzenleme:
laptop alacaksan ASUS, MSI, Dell ve en son Acer markalarını tercih et. HP laptopta geçmişinden gelen bir kötü üne sahip. Bu model miydi şimdi hatırlayamadım ama HP'nin bir modelinde ekran kendi kendine kapanıyordu.

n11'den Game Garaj Slayer X7T-5070-C2 i7-14650HX 32 GB 1 TB RTX5070 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Şimdi Asus 78.500
Hp 71.000

Şimdi bu işlerden anlayan biri akıl verebilir mi? Asus ile game Garaj arasında 17 bin fark var. Yoksa en mantıklısı hp mi?

En az 1tb hafıza
bu attığın gamegaraj modelinin 5060 ekrankartlısının youtubede incelemesini görmüştüm güzeldi bir bak istersen

bu attığın gamegaraj modelinin 5060 ekrankartlısının youtubede incelemesini görmüştüm güzeldi bir bak istersen
İnceleme yapanlara laptop hediye geliyor. Yapılan incelemeler çok da tarafsız ve adil olduğunu düşün müyorum.

laptop alacaksan ASUS, MSI, Dell ve en son Acer markalarını tercih et. HP laptopta geçmişinden gelen bir kötü üne sahip. Bu model miydi şimdi hatırlayamadım ama HP'nin bir modelinde ekran kendi kendine kapanıyordu.
HP victus modeliymiş bahsetmeye çalıştığım OMEN'de sorun yokmuş..

Şimdi Asus 78.500
Hp 71.000

En az 1tb hafıza
Hocam bu kadar yüksek meblağlarda bilindik markaları tercih etmenizi öneririm. Ben gamegaraj kullanıyorum şahsen ama sıkıntıları var … yazılımı falan berbat

Düşük bütçe de MSI laptopları iyi değil, Acer gaming laptoplar gayet güzel ama fiyatı çok artmış, Lenovo LOQ veya Asus tuf tercih etmeni tavsiye derim. Asus Tuf laptop kullandım gayet güzel ve kaliteli, fiyatına göre de baya özellik barındırıyor. Laptop alırken ekran kartının kaç W olduğuna dikkat et 110W altını alma tavsiyem 140W olan ve üstü.

Ayrıca tavsiyem fiyat farkı fazlaysa 5060 alman yönünde bence çok yükseklere çıkmayınca orta segment kart almak saçma laptoplar için.

Cihaz TV kanalına bak. Orası tamamen objektif. Bütün sıcaklık değerlerini vs açık açık veriyor. Artısı eksisi neyse söylüyor
Klima açık sıtand üzerinde bir inceleme

Ben de bundan korkuyorum. Evet iyi bir donanım var game Garaj bilgisayarlarında ama bu donanımı tıkır tıkır çalıştıracak bir yazılıma da ihtiyaç var. Şahsen ben game Garaj alsam 42k dan fazla para vermem. Çünkü para biraz meçhule gidiyor gibi.

Klima açık sıtand üzerinde bir inceleme

Ben de bundan korkuyorum. Evet iyi bir donanım var game Garaj bilgisayarlarında ama bu donanımı tıkır tıkır çalıştıracak bir yazılıma da ihtiyaç var. Şahsen ben game Garaj alsam 42k dan fazla para vermem. Çünkü para biraz meçhule gidiyor gibi.
Donanımı çalıştıracak yazılım zaten işletim sistemi. Benzer kalitedeki hp, lenovo, asus, msi hepsi aynı şekilde çalışır

İncelemede klima açık olması pek sorun değil çünkü havalar soğudu. Stand konusunda ise laptoplar zaten mümkün mertebe standla kullanılmalı. Videoda standsız inceleme yoksa sıcaklıklara 10 derece daha ekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri