Cidden daha PC almadım hiç bilmiyorumEkran kartının macunu mu var
Ekran kartının macununu yenilemek istiyorum ama kararsız kaldım hangi marka daha iyi kart 2 yıllık GTX 1050 MSI gaming x garanti yeni bitti hiç açılmadı kart ama ısı değerleri iyi
Konuya yardımcı olmayacaksan yazma termal macun sadece işlemci içinmi sence ?Ekran kartının macunu mu var
Özür dilerimKonuya yardımcı olmayacaksan yazma termal macun sadece işlemci içinmi sence ?
Yeterli olurmu kalitesif/p![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Soğutma anlamındaf/p![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
evet gayet iyidir.Yeterli olurmu kalitesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutma anlamında
kaliteli bir macun fazlaca iyidirYeterli olurmu kalitesi
Soğutma anlamında
2 yıl daha gider değiştiştirdikten sonra ben maks 1 yılda değiştiriyorum yada 6 ay canım isteyince diyeyimAnladım nekadar sürede değiştirmeliyiz bu macunu
Tamamdır teşekkür ettim
Anladım benim kart hiç açılmadı arka bandı duruyor PC şuan çalışıyor kardeşim kullanıyor ben okul için başka ildeyim canlı ders arada oyun için kullanıyor. Bunun bı sıkıntısı olur mu bı kaç ay daha ısınma sorunu yoktu ben bıraktığımda2 yıl daha gider değiştiştirdikten sonra ben maks 1 yılda değiştiriyorum yada 6 ay canım isteyince diyeyim![]()
70 dereceyi geçmiyorsa 1 2 ay idare ederAnladım benim kart hiç açılmadı arka bandı duruyor PC şuan çalışıyor kardeşim kullanıyor ben okul için başka ildeyim canlı ders arada oyun için kullanıyor. Bunun bı sıkıntısı olur mu bı kaç ay daha ısınma sorunu yoktu ben bıraktığımda