Lahana11
80+
- Reaksiyon skoru
- 123
İnstada denk geldim böyle bi sıralama yapmışlar.Listenin bir nurmarasında benimde kullandığım eva7 yi görünce şok olmadım tâbi ki
Baya sattı o da sırf red,blue switch var diyeVooka T60 yaz
Bende onlara güvenip aldım mendeburun videosundan görüp almıştımMarkanın klavyelernde var sorun hala bazı youtuberlar reklam için öve öve bitiremiyo ya masayı kemiriyorum
Ziyoulang t60 kullandım çok sırıtmadı taki şu ekranlı klavyeyi alana kadarVooka T60 yaz
Bu hangi kanal? Geçenlerde bende bir videosuna denk gelmiştim ama kaydetmemişim. Şimdi lazım oldu bulamıyorum adamları.Alıntıyı görüntüle
İnstada denk geldim böyle bi sıralama yapmışlar.Listenin bir nurmarasında benimde kullandığım eva7 yi görünce şok olmadım tâbi ki.Uzak durun bu klavyeden kanser eder adamı (listenin 4.numarasını siz tahmin edin diye boş bırakmış)
XtgoyunBu hangi kanal? Geçenlerde bende bir videosuna denk gelmiştim ama kaydetmemişim. Şimdi lazım oldu bulamıyorum adamları.
İşin garip yani en kötü monitör sıralamasında MSI g serisi 1.sırada kullandığım monitörde MSI g serisi monitörG213 kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı, en çok satılan modellerden birisi ve mekanik de değil kim nesini şikayet etmiş