Merhabalar olabilecek en düşük fiyata bir tablet almak istiyorum ama mantıklı olarak alınabilecek en düşük fiyattan bahsediyorum bur da f/p genelde dizi film ve birkaç oyun için önemli ve ekranı büyük olsun istiyorum yardımcı olurmusnuz
Fiyat ?Merhabalar olabilecek en düşük fiyata bir tablet almak istiyorum ama mantıklı olarak alınabilecek en düşük fiyattan bahsediyorum bur da f/p genelde dizi film ve birkaç oyun için önemli ve ekranı büyük olsun istiyorum yardımcı olurmusnuz
yani fiyat en minimium da iyi performas verecek tablewti arıyorumFiyat ?
bi fiyat verin o fiyata göre bişeyler atalim yoksa trolune 60-70 binlik tablette atarlar ciddiyet kalmaz ortadayani fiyat en minimium da iyi performas verecek tablewti arıyorum
Bana göre minimum 20k meselayani fiyat en minimium da iyi performas verecek tablewti arıyorum
bi fiyat verin o fiyata göre bişeyler atalim yoksa trolune 60-70 binlik tablette atarlar ciddiyet kalmaz ortada
Şuanda bu tabletten yazıyorum zamanında 3k ya falan almıştım video falan izlemesi keyifliherzaman işlemci tercihim snapdrogon olmuştur snapdrogon çipler eskimiyor elimde j8 snapdrogon 450 işlemcili telefon var hayla kullanılıyor kasma donma olmadan ondan bu tableti öneriyorum
ayni işlemciye sahip telefonum var redmi note 13 zenless zone zero pubg gibi oyunlari akici oynatiyor![]()
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com