Brown switch diye biliyorum.Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ailemde çok kişide migren var. Bende de yavaştan etkisini göstermeye başladı. Bana "En en en sessiz klavye switch i nedir?" bilgi verebilir misiniz?
Asus için snow var diye biliyorum.Brown switch diye biliyorum.
Markaların kendine özel custom sessiz klasmanda switchleri de olabilir araştırmak lazım.
switch siz klavyeArkadaşlar, öncelikle merhaba. Ailemde çok kişide migren var. Bende de yavaştan etkisini göstermeye başladı. Bana "En en en sessiz klavye switch i nedir?" bilgi verebilir misiniz?
Tepki süresi daha fazla oluyor diye tercih etmedim amaswitch siz klavye
Bütçe 5k, ne önerirsin?Silent switchler var. Bütçenize göre bulunur.
Hocam şu an çok müsait değilim maalesef. 1 saate yardımcı olacağım size.Tepki süresi daha fazla oluyor diye tercih etmedim ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe 5k, ne önerirsin?
Brown mıBrown switch diye biliyorum.
Markaların kendine özel custom sessiz klasmanda switchleri de olabilir araştırmak lazım.
red en sesli switchlerden biri hocam
Brown ve red switchler diğerlerine nazaran daha sessiz global anlamda.
Mesela Outemu nun ve Cherry nin silent switchleri varmış direk ayrı bir seri ama ses bağlamında çok fark hissedemedim.
Bilindik markaların brown veya red switchlerine yönelebilirsin.
m1 v5 olabilir üzerindeki switchler nispeten sessiz sayılabilir, farklı bir switch sipariş ederek bir tık daha bu sesi düşürebilirsin, altarnatif olarak rog azoth snow kullanmıştım o da güzeldir ama bütçeni aşıyor, şahsen m1 v5 alıp switch değiştirirdimTepki süresi daha fazla oluyor diye tercih etmedim ama
Bütçe 5k, ne önerirsin?
ses azaldıkça hissiyat ortadan kalkmaya başlıyor, azothta hem ses yok hem de hissiyat yoktu mesela (kendi deneyimim bu şekilde oldu)Brown mısilent switch alması lazım arkadaşın , akko fairy silent ya da outemu peach v3 e bakabilirsin linear seviyorsan
evet böyle bi dezavantaj var silent switchlerde ama şöyle de bi şey var klavyenin sesi tamamen switchte bitmiyor kasa yeterince yalıtımlı olursa clacky switch bile creamy bir switch kadar sessiz olabiliyor. M1 V3 e Leobog Graywood v4 takmıştım sesi yan daireden duyulur cinsteydi, aynı switchleri şimdi 5075b ye taktım oldukça güzel bi tınısı ve yüksekliği varm1 v5 olabilir üzerindeki switchler nispeten sessiz sayılabilir, farklı bir switch sipariş ederek bir tık daha bu sesi düşürebilirsin, altarnatif olarak rog azoth snow kullanmıştım o da güzeldir ama bütçeni aşıyor, şahsen m1 v5 alıp switch değiştirirdim
ses azaldıkça hissiyat ortadan kalkmaya başlıyor, azothta hem ses yok hem de hissiyat yoktu mesela (kendi deneyimim bu şekilde oldu)
Tepki süresi daha fazla oluyor diye tercih etmedim ama
Bütçe 5k, ne önerirsin?