Neler Yeni

Yardım Normal ve Sessiz Switch Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ömer faruk
Ali expresste direkt akko satıcılı olarak alırsan hiçbir sorun yaşamazsın

Loki_0

80+
Tüm attıklarınıza baktım gateron oil king ve vertex v one çok pahalı geldi. hatta gateron oil king 100'lü olanı direkt klavye parası kadar. Aralarında çok bir fark görermedim o yüzden gasteron milky daha mantıklı geldi. Fiyatına göre Gateron milky yellow, akko rosewood veya piano bakacağım. Silent olarak akkonun silent switchleri hala iyi duruyor. bunun dışında videodakiler de biraz pahalı gibi geldi. uygun fiyatlı olarak akko, outemu ve epomaker sea salt silent switch gördüm. sea salt silent nasıldır bilemiyorum ama. Bunların dışında vşdeodaki silent switchleri tam bulamadım ancak outemu peach satılıyor. akko switchler (rosewood, piano, dairy silent) eu sitesinde 45'li olarak 17euroya alınıyor. Gateron milky ise 90 adet 21 euro gibi bir fiyata gördüm fakat doğru swtichler mi emin olamadım. eğer öyleyse baya ucuz. Ek olarak akko switchleri aliexpres ve temu gibi yerlerde baya ucuza satılıyor. TL olarak bakınca 45'li rosewood veya piano 430 TL gibi bir ücrete satılıyor buralar güvenilirm idir yoksa sahte midir ?

Aliexpresste akko direkt kendisi satıcı olarak vardı ama attığınız linkteki satıcı da epomaker o da güvenilir.
İkinci attığınız linki bilemiyorum güvenilir mi değil mi ama kendi aldığım linki ekleyim.
Gateron milky
Silent switchlerde epomaker sea salt akkonun silent switchlerine göre ucuzsa tercih edilebilir. İkisi aynı bütçedeyse akko tercih edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Ali expresste direkt akko satıcılı olarak alırsan hiçbir sorun yaşamazsın
Aliexpresste akko direkt kendisi satıcı olarak vardı ama attığınız linkteki satıcı da epomaker o da güvenilir.
İkinci attığınız linki bilemiyorum güvenilir mi değil mi ama kendi aldığım linki ekleyim.
Gateron milky
Silent switchlerde epomaker sea salt akkonun silent switchlerine göre ucuzsa tercih edilebilir. İkisi aynı bütçedeyse akko tercih edin.
Tam sizin attığınız akko alieexpres sayfasına bakıyordum. kendi sitesi ile aliexpres arasında çok fiyat farkı var. Cidden Türkiye'de insanlık dışı vergiler olmasa 800'e satılan switchleri 300-350 bandına alacağız. Cidden aşırı canımı sıktı bu durum sessiz switch olarak akko en ucuzu oluyor. gateronu da 70'li oalrak alınca akkodan ucuza geliyor. sanırım gateron milky ve akko penguen alacağım aliexpres üzerinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ömer faruk
gaming gen de satıyor akko fairy silentları ama fiyatı bi tık tuzlu yine de bakabilirsin

Loki_0

80+
Tam sizin attığınız akko alieexpres sayfasına bakıyordum. kendi sitesi ile aliexpres arasında çok fiyat farkı var. Cidden Türkiye'de insanlık dışı vergiler olmasa 800'e satılan switchleri 300-350 bandına alacağız. Cidden aşırı canımı sıktı bu durum sessiz switch olarak akko en ucuzu oluyor. gateronu da 70'li oalrak alınca akkodan ucuza geliyor. sanırım gateron milky ve akko penguen alacağım aliexpres üzerinden.

Aynen hocam bizde vergiyle fiyatlar 2 katına çıkıyor maalesef. Hayırlı olsun şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berker Mısırlıoğlu
gaming gen de satıyor akko fairy silentları ama fiyatı bi tık tuzlu yine de bakabilirsin
Aynen hocam bizde vergiyle fiyatlar 2 katına çıkıyor maalesef. Hayırlı olsun şimdiden.
yurtdışı fiyatının tam 2 katı Tr'de 45'li alınacağına yurtdışında 90'lı alınıyor malesef. yaşım çok büyük değil ama aliexpresten falan çok güzel şeyler alındığını hatırlıyorum. Şimdi böyle entrikalara girip en küçük şeylerin bile hesabını yapmak çok can sıkıyor gerçekten. Son olarak silent switch olarak akko fairy mi yoksa penguen mi daha iyidir sizce ? Penguen tactile versiyonu başka bir farkı yok diye biliyorum.

Loki_0

80+
yurtdışı fiyatının tam 2 katı Tr'de 45'li alınacağına yurtdışında 90'lı alınıyor malesef. yaşım çok büyük değil ama aliexpresten falan çok güzel şeyler alındığını hatırlıyorum. Şimdi böyle entrikalara girip en küçük şeylerin bile hesabını yapmak çok can sıkıyor gerçekten. Son olarak silent switch olarak akko fairy mi yoksa penguen mi daha iyidir sizce ? Penguen tactile versiyonu başka bir farkı yok diye biliyorum.
Yani o zaman tactile linear sorusuna geliyor yine. Ben linear switch daha çok seviyorum ama tercih meselesi tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Yani o zaman tactile linear sorusuna geliyor yine. Ben linear switch daha çok seviyorum ama tercih meselesi tabi.
Teşekkür ederim. bakayım bi aslında çok da farketmez düzgün bir şey olsun yeter :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ömer faruk
Ben fairy taraftarıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Ben fairy taraftarıyım
aula da var o kadar sessız oldugunu dusunmuyorum
dün akşam yurtdışı aliexpreste 45'li fairy'yi 330 TL'ye aldım gerçekten. bizde de aynısını yapınca 300tl ürün 350tl vergi çıktı :D sonra da gaminggen'de 900'e satıyorlar. :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,491
Üyeler
167,847
Son üye
Selcan
Top Bottom