Neler Yeni

en sevdiğiniz filmler

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Sahur için film önerisi yaparmısınız diyorum saçma sapan filmler söylüyor birçok kişi @Lolcü Buse hariç neredeyse kimsenin önerdiği filmi beğenmedim yada önceden izledim bari böyle sorayımda daha güzel filmler bulabilirim belki.

Örnek olarak kendiminkilerden vereyim.

En çok sevdiğim filmler: yüzüklerin efendisi harry potter plartform zombi ekspresi world war z baba serisi labirent serisi arınma gecesi serisi bird box the mardian @Lolcü Buse nin önerdikleri vs yüzlercesi :)
Avangers IW ve Joker
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahur için film önerisi yaparmısınız diyorum saçma sapan filmler söylüyor birçok kişi @Lolcü Buse hariç neredeyse kimsenin önerdiği filmi beğenmedim yada önceden izledim bari böyle sorayımda daha güzel filmler bulabilirim belki.

Örnek olarak kendiminkilerden vereyim.

En çok sevdiğim filmler: yüzüklerin efendisi harry potter plartform zombi ekspresi world war z baba serisi labirent serisi arınma gecesi serisi bird box the mardian @Lolcü Buse nin önerdikleri vs yüzlercesi :)
Avangers IW ve Joker

123kral14

80+ Silver
Yer altı canavarları 1 2 3 4 5 6 7 8 9

neeeeeeee cobra kai inanılmaz iyiydi bence. harika karate kid klişeleri vardı ve bazı cringe kısımlar bilerek öyle olması için eklendiği çok belliydi. karate kid bence inanılmaz iyi gidiyor şuan 4. sezonu bekliyorum büyük heyecanla. 3. sezon bi garipti cidden ama sonu çok tatmin ediciydi
ne biliyim herkes birbirinin sevgilisine yürürse biraz ***** filmi olur bencede 3. sezon güzeldi ama artık spor yaparken kavgalarını izlediğim ve kendimi motive ettiğim bir filmden başka bir şey değilk

Avangers IW ve Joker

Avangers IW ve Joker
jokeri izledimde avangerse bakarım

Top Bottom