Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel de ilk filmler daha iyi olurjason bourne geçmişi olmayan adam ilk filmi bu
Genel de ilk filmler daha iyi olurjason bourne geçmişi olmayan adam ilk filmi bu
sen yanlış anlamışsın genel fanlar 5i değil direkt 3ten sonrasını paralel evren olarak görüyor... Çünkü michael bay ilk filmi çektinten sonra gerisini çekmeyeeckti zorla çektiriyolar 3ekadar 3 de tutunca 4 ve 5i çekmesi için paramount mecbur ediyor adamı yani 4 ve 5 paralel evren orijinal evren olaylar 3le birlikte kapandı gittiGenel fanları ama film güzel sadece devam değil
Ben halen daha 1 2 3 u açıp izliyorum özellikle ayın karanlık yüzü en sevdiğim olabilir. Benim gözümde 4 ve 5 de güzel zaten bu tarzda film çıkmıyor artık arada açar izlerim 4 ve 5 i.sen yanlış anlamışsın genel fanlar 5i değil direkt 3ten sonrasını paralel evren olarak görüyor... Çünkü michael bay ilk filmi çektinten sonra gerisini çekmeyeeckti zorla çektiriyolar 3ekadar 3 de tutunca 4 ve 5i çekmesi için paramount mecbur ediyor adamı yani 4 ve 5 paralel evren orijinal evren olaylar 3le birlikte kapandı gitti
ben en çok 4 ve 3 severim cgi yüzündenBen halen daha 1 2 3 u açıp izliyorum özellikle ayın karanlık yüzü en sevdiğim olabilir. Benim gözümde 4 ve 5 de güzel zaten bu tarzda film çıkmıyor artık arada açar izlerim 4 ve 5 i.
Ayın karanlik yüzü cidden serinin en iyi filmi benceben en çok 4 ve 3 severim cgi yüzünden
yani sentinel prime benim favori karakterim hem karizma hem bilge hem de sava.tayken samuray gibi megatron optimus birleşse yenemezler o kadar güçlü tabi bazıları onu lockdownla karşılaştırıyor ama bence lockdown kötü hatta Allahın Galvatronu bile onu yener...Ayın karanlik yüzü cidden serinin en iyi filmi bence