sıddetle tavısye ederımDostlar ben hiç Transformers izlemedim üstümde bi an eksiklik hissettim bu kadar yorum yapmanıza karşın.
Gözümden düştün hemen izle son film hariç nfkwnsja son film ana seri değil zatenDostlar ben hiç Transformers izlemedim üstümde bi an eksiklik hissettim bu kadar yorum yapmanıza karşın.
TransformersSelamlar
Donanım Arşivi kitlesinin ne tür ve hangi filmleri izlediğini merak ediyor ve hepinizin en sevdiğiniz filmleri sıralayıp, kategori anketine katılmanızı isterim ve EN ÖNEMLİSİ İSE İDOLÜNÜZ KİM?
En Sevdiğim Filmler️
- Godfather
- Yüzüklerin Efendisi
- Fight Club
- Hızlı ve Öfkeli (Tokyo Drift)
- Transporter
♡ İdollerim: Brad Pitt & Jason Statham ♡
7 ne zaman cıkıyor hocamMükemmel ötesi (son film hariç animasyon hikaye b*k olmuş ztn ana seriden sayılmıyor 7 cikcak.)
Fan turkey sayfasını takip et çok iyi editler varkonuyu takıp edeyımde begendıgım fılm olursa acar ızlerım bu arada bende transformerscıyım
Agaa herkes Transformers yazmış bu nedir mübarek. Ben o filme ben hiç dikkat etmedim açıkçasıGözümden düştün hemen izle son film hariç nfkwnsja son film ana seri değil zaten
Orda bir eksik gördüm interstaller var ama esaretin bedeli yok tek film olarak esaretin bedeli ve interstaller best benceTransformers
Yıldızlararasi
Spiderman
Spiderman Animasyon olanı
Harry Potter
Genel Marvel
Durdurulamaz
İdolum isen Kiralık aşk dizisinden Ömer veya Medcezir'den avukat selim. İkiside sıfırdan gelip işine aşık başarılı olmuş kişiler.
Her sabah kano ile boğaza açılmak çok isterdim.
Orjinal lisansli 3 tane CD si ve orjinal oyun cdsi mevcut bende öyle soylim cdler kapaklı falanAgaa herkes Transformers yazmış bu nedir mübarek. Ben o filme ben hiç dikkat etmedim açıkçası
bakayım hocamFan turkey sayfasını takip et çok iyi editler var
aga gıt ızle gozunu sevımAgaa herkes Transformers yazmış bu nedir mübarek. Ben o filme ben hiç dikkat etmedim açıkçası
Yazıyorum kenara izleyeceğimStatham hayranları bunu izlediniz mi?Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
Özet: Ateşten Kalbe Akıldan Dumana bir arkadaş grubunun hikayesini anlatıyor. Uzun yıllardır tanışan Eddy, Bacon, Tom ve Soap farklı işlerde çalışıp farklı yeteneklere sahip arkadaşlardır. Dahice bir plan yapan bu arkadaş grubu kumarda yüklü birwww.beyazperde.com