Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Aynen hocam o filmbir film vardı di caprio oynuyodu bitane karısı vardı cocuklari öldürüp denize atıyordu bu film o film miydi
Aynen hocam o filmbir film vardı di caprio oynuyodu bitane karısı vardı cocuklari öldürüp denize atıyordu bu film o film miydi
İlk izlediğim filmler dendi di caprionun sonra Titanik ve kanlı elmas izledim hepsi çok iyi idi inception da unutmamak lazımAynen hocam o film
Evet yaaa aklıma gelmedi hocam diriliş o da iyiydiKimse inception yazmamış çok şaşırdım
Yeni ve aksiyon delileri de suikast trenini yazmamış Brad Pitt başrolde
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk izlediğim filmler dendi di caprionun sonra Titanik ve kanlı elmas izledim hepsi çok iyi idi inception da unutmamak lazım
Revenant diyorsunuz dimi kizildereli de geçiyor ?Evet yaaa aklıma gelmedi hocam diriliş o da iyiydi
4'e yazıyorumRevenant diyorsunuz dimi kizildereli de geçiyor ?
@Yavuz Sultan Selim dostum revenant da izlemelisin Amerikan kizildereli filmi ve süper.
Kesin hatta 3 e al birçok ödül almış bir filmdi yanlış hatırlamıyor isem4'e yazıyorum
Bayram da zamanımız geçecek anlaşılanKesin hatta 3 e al birçok ödül almış bir filmdi yanlış hatırlamıyor isem
Aynen hocam o filmRevenant diyorsunuz dimi kizildereli de geçiyor ?
@Yavuz Sultan Selim dostum revenant da izlemelisin Amerikan kizildereli filmi ve süper.
American sniper ? Birçok ödül almış bir filmAynen hocam o film
Shutter Islandbir film vardı di caprio oynuyodu bitane karısı vardı cocuklari öldürüp denize atıyordu bu film o film miydi
Baktım hocam o filme bu arada keskin nişancı olarak Shooter aklıma geldiAmerican sniper ? Birçok ödül almış bir film
@Yavuz Sultan Selim Amerikan sniper da izle izlemediysen ödüllü bir film sniper filmi ama aksiyon li değil çok hikayesel bazlı Filistin'de Lübnan da geciodu
Kral eğer the witcher evrenini veya oyununu biliyorsan sana bir animasyon öneririm.Selamlar
Donanım Arşivi kitlesinin ne tür ve hangi filmleri izlediğini merak ediyor ve hepinizin en sevdiğiniz filmleri sıralayıp, kategori anketine katılmanızı isterim ve EN ÖNEMLİSİ İSE İDOLÜNÜZ KİM?
En Sevdiğim Filmler️
- Godfather
- Yüzüklerin Efendisi
- Fight Club
- Hızlı ve Öfkeli (Tokyo Drift)
- Transporter
♡ İdollerim: Brad Pitt & Jason Statham ♡