Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
yav ben marioyu şu nes klonu cihazlar vardır ya onlarda oynardımSuper Mario, Quake .
yav ben marioyu şu nes klonu cihazlar vardır ya onlarda oynardımSuper Mario, Quake .
Quake 3 Arena oynuyordumSuper Mario, Quake .
Mikro Genyis mi öyle bişeydiyav ben marioyu şu nes klonu cihazlar vardır ya onlarda oynardım
micro genesis?Mikro Genyis mi öyle bişeydi
O zamanlar AMD için soba deniyordu. Isınmasıyla ön plandaydıAmd athloon x64 2x 4400+ am2 soket
Kendileri ilk nesil 64 bit destekli işlemcilerin sınıfında olur dönemin en badboy işlemcisi olmasa da damlıyordu 4. Sınıfta 1 bursluluk maaşı saymışımdır kasasına 2gb ddr2 RAM foxxcon anakart ile onboard canavarı en güzel oyunları o işlemci oynatır. Amd o zaman çaldın kalbimi..
micro genesis?
Benim ilk HDD'im 80 GB IDE girişliydi. Bu kocaman kalın kablolar vardı ya Master/Slave ayarları yapmak zoruna kalırdık. Jumper değiştirerek.30GB HDD vardı, doldur doldur bitmiyordu , tabii o zamanlar oyunlar pek boyutlu değildi.
benimki birazdaha ps1e benziyordu. kırmızıydı ama kollar ve silah aynı.O zamanlar AMD için soba deniyordu. Isınmasıyla ön plandaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kim o cpu bi kere ısı uyarısı vermedi aktif olarak hala calısıyor kim nereye soba kurduysa yanlış yere kurmus bi kere cpu fanının güç bağlantısını yapamaıstım cpu alarm verip pc kapandı onda bile bişey olmadı şimdiki işlemciler olsa çöp kutusunda yerini bulmustuO zamanlar AMD için soba deniyordu. Isınmasıyla ön plandaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle