> En sevdiğiniz oyun? <

Heavy Rain.

tlou 1

Benim HOİ4 sizin?
Hiç bilemedim ki?
Hmmmm Galiba Yarış açısından : Forza Horizion 3
Aksiyon olarak : Bilmiyom :)
Online CO-OP oyun olarak : Payday 2
Sandbox : Garry's Mod ( zamanında 18 tl'ye aldım ve 12 tl olunca üzülmüştüm şimdi 40 tl oldu yani hadi oynamaya :D )

Bronz olmak için ikidebir gereksiz ve açılmış konular açıyorsun yapma.
Hocam olsa ne olur olmasa ne olur? Ayrıca konu dışı burası. İstediği konuyu saçma olmamak koşuluyla açar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr2 güzeldi bence.

oyunu izledim muhteşem bir şey çok hoşuma gitti valla en yakın zamanda oynamak istiyorum özellikle triss 🤭 🤭 ama izlediğim, hikayesini bildiğim bir oyundan keyif alabilir miyim bilmiyorum
4 Kez Bitirmekte olan biri olarak haylen daha zevk veriyor her bir saniyesini hatırlıyorum ama gram sıkılmıyorum o evrenin için'De olmak o hikayenin mükemmelliğine tekrar tekrar şahit olmak dünyasının dolu dolu olması en ufak bir yer bile boş değil her yerde yeni bir macera bulabilmen görevlerin diğer firmaların aksine baştan savma değil'De en ince detayı düşünerek yapılması en dip yan görevin bile bir derinliğe sahip olması bir hikaye barındırıyor arkasın'Da karakterlerin kendine bağlayıcılığını saymıyorum bile manzarası ise buna ne denir şaheser.
292030_20210531002435_1.png

Bu arada istersen elim'de mükemmel bir new game +'a hazır save var.

Son düzenleme:
aslında baya guzel oyun ama kanser oyuncusu fazla bende 800 saat gömdüm
Yo hayır arkadaşım beni gel benimle oyna demişti o beni soğuttu :) hani daha bir adım atamadan ölünce hoş olmuyor :D

Yo hayır arkadaşım beni gel benimle oyna demişti o beni soğuttu :) hani daha bir adım atamadan ölünce hoş olmuyor :D
büyük ihtimal arkadaşın iyi read atıyor yani sen nereye kaçacaksın hesaplıyor falan yüksek elodakiler oyle oluyo
birde spammerlar var onlar oynamama sebebi

Şuanda en sevdiğim oyun Apex Legends sanırım. Fakat Silkroad Online'nin yeri ayrı bende.

büyük ihtimal arkadaşın iyi read atıyor yani sen nereye kaçacaksın hesaplıyor falan yüksek elodakiler oyle oluyo
birde spammerlar var onlar oynamama sebebi
Rank'ı yüksek ki nerde doğucağımı bile biliyor bir vuruyor harita dışına uçuyorum 1 saat'de oyunu sildirtti bana :D

Mafia 1/2 ve Dead By daylıght,rdr2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,364
Üyeler
185,258
Son üye
teklan
Geri