adidas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 594
Sagopa, norm ender, hidra, No.1 (No.1'i ergenlik yıllarımda dinliyordum artık pek dinlemiyorumEn sevdiğiniz rapçiler
Edit: ceza joker
Sagopa, norm ender, hidra, No.1 (No.1'i ergenlik yıllarımda dinliyordum artık pek dinlemiyorumEn sevdiğiniz rapçiler
Edit: ceza joker
Anlamakta ısrar ediyorsun kafası olmayan kardeşim, iyi günler.O zmnforumun yarı konusu sılınsın
Olabilir saygı duyarımHiçbir i
Abi no 1 de iyi şanışer sözleri çok iyiSagopa, norm ender, hidra, No.1 (No.1'i ergenlik yıllarımda dinliyordum artık pek dinlemiyorum
Teşekkür ederim anlayışın içinOlabilir saygı duyarım
Post automatically merged:
Abi no 1 de iyi şanışer sözleri çok iyi
Kanka sen hayırdır ya her cevabıma ters cevapAnlamakta ısrar ediyorsun kafası olmayan kardeşim, iyi günler.
Kısaca beyin yoksunu.Anlamakta ısrar ediyorsun kafası olmayan kardeşim, iyi günler.
Rica ederim bazı kafasızlar var anlamayanTeşekkür ederim anlayışın için
Kardesım ben ne yaptımda boyle diyorsun?Kısaca beyin yoksunu.
Dostum böyleleri var burunları havada takma hiçbiriniKanka sen hayırdır ya her cevabıma ters cevap
Sen hayırdır ya?Kanka sen hayırdır ya her cevabıma ters cevap
Diyorum ki adam konusu açıldı diyor sen itiraz ediyorsun. Sen benim kardeşim değilsin.Kardesım ben ne yaptımda boyle diyorsun?
Aynn ya abi ban sistemi getirilmeli ya da güzel bi ceza almalılarDostum böyleleri var burunları havada takma hiçbirini
Okey sen kapat konuyu kapansın konuSen hayırdır ya?
Ben güzel dille başladım, "eee" diye bir cevap alınca bu duruma geldim.
Tamam burda konuların %40 ı belkidr 50 si zaten açılmış konuDiyorum ki adam konusu açıldı diyor sen itiraz ediyorsun. Sen benim kardeşim değilsin.