Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,651
Zevkler ve renkler tartışılmaz müzikler de dahil herkes kendine göre şeyler sever illa biri benim sevdiğim şeyleri sevmesine gerek yok veya senin sevdiğin şeyi sevmesine gerek yok belki sana göre böyleyse ona göre başkadır ona göre bu müzikler onun için özel bi anlamından tür büstürü şeyi vardır bı müziğe böyle diye 50+ abaza dayı demeye gerek yok yani+50 yas abaza dayı itemleri
Buna değinirsek sen öyle yorum yaparak belki senin bilmediğin onun bildiği bir şey var o müzikte bı anlam bı özeli Duman da ki bal şarkısı gibi bi anlamı da olabilir buna göre yorum yapmak lazım senin yaptığın ile onun yaptığı yorum aynı sen belko bilip bilmeden yorum yapıyorsun o ise belki özel bi şarkı olduğu için sana öyle agresif görülebilecek bi yorum yapıyor bu şeyler yüzünden laf dalışına girmeyelim lütfen müzikler de zevkler de renkler de tartışılmaz canlarım <3Ben böyle bir yorum yapacak bilgiye sahip degilim ama sende bu kapasiteyi görüyorum sen böyle yazarak hem yorumunu hemde kapasiteni belli etmiş oluyorsun
Yani sende böyle bi karşılık vermeyebilirdin canım daha normal bi şekilde kavga çıkarmadan da olabilirdi0 IQ yorum
Sesini çok sevmedim biraz garip geldi yine de güzel bi havası var tabi ama bana göre değil elbet![]()
Açılmıyorrbiraz sert bir tavrımız var
Baya iyi beğendim çok güzel söylüyor bazı kısımları çok daha güzelAblam hem AT gibi hem sesi çok güzel
2. Güzel ama Sagopa sevemiyorum üzgünüm o adamı tanıdığımdan beri nasıl biri olduğunu biliyoruz şarkıları her ne kadar güzel olsa bile o güzel sanatı yapan sanatçı kötü biri olunca olmuyor ama güzel müzik zevki
Çok korkunç![]()
ben adama bir şey söylemedim şarkıya yorum yaptımZevkler ve renkler tartışılmaz müzikler de dahil herkes kendine göre şeyler sever illa biri benim sevdiğim şeyleri sevmesine gerek yok veya senin sevdiğin şeyi sevmesine gerek yok belki sana göre böyleyse ona göre başkadır ona göre bu müzikler onun için özel bi anlamından tür büstürü şeyi vardır bı müziğe böyle diye 50+ abaza dayı demeye gerek yok yani
Buna değinirsek sen öyle yorum yaparak belki senin bilmediğin onun bildiği bir şey var o müzikte bı anlam bı özeli Duman da ki bal şarkısı gibi bi anlamı da olabilir buna göre yorum yapmak lazım senin yaptığın ile onun yaptığı yorum aynı sen belko bilip bilmeden yorum yapıyorsun o ise belki özel bi şarkı olduğu için sana öyle agresif görülebilecek bi yorum yapıyor bu şeyler yüzünden laf dalışına girmeyelim lütfen müzikler de zevkler de renkler de tartışılmaz canlarım <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani sende böyle bi karşılık vermeyebilirdin canım daha normal bi şekilde kavga çıkarmadan da olabilirdi
Sesini çok sevmedim biraz garip geldi yine de güzel bi havası var tabi ama bana göre değil elbet
Olay adama laf etmen değil ki kuzu sonuçta o şarkı adamın dinlediği bir şey sen de o şarkıya öyle diyerek dinleyen kişiye abaza yaşlı adam da demiş oluyorsun sonuçtaben adama bir şey söylemedim şarkıya yorum yaptım
Ne kötülüğünü gördünüz ki?Açılmıyorr
Baya iyi beğendim çok güzel söylüyor bazı kısımları çok daha güzel
2. Güzel ama Sagopa sevemiyorum üzgünüm o adamı tanıdığımdan beri nasıl biri olduğunu biliyoruz şarkıları her ne kadar güzel olsa bile o güzel sanatı yapan sanatçı kötü biri olunca olmuyor ama güzel müzik zevki
Ünlü olmak için saçma saçma gruplara katılması akp li olması bu Saraçhane olayında ses çıkarmaması asıl ses çıkarması gereken kişiler onlarken tarafı belli oluyor eskiden beri akp li zatenNe kötülüğünü gördünüz ki?
Ünlü olmak için saçma saçma gruplara katılması akp li olması bu Saraçhane olayında ses çıkarmaması asıl ses çıkarması gereken kişiler onlarken tarafı belli oluyor eskiden beri akp li zaten