keşke yanına gülücük koyup "(!) yapsaydınniye kızıyon ''şimdi söylerim velet diyenler toplanır (öyle diyen beyinsizdir)'' bunu dedin diye dedim illa (!) bunu mu kullanmalıydım ./
Sen AC serisini elden geçirmiştin hangi oyunları en özel oyunlar senin için? Odyssey ve Origins hariçCS:GO 1200 saat ve nefret ediyorum, oynamıyorum da zaten.
yani ben de yapamadım ama toplayabildiğim şeyleri toplamaya çalıştım baya%100 Zor ya ben de Rogue ile 3 arasında gidip geliyorum ama 3 daha özel benim için
minecraft 6 yıldır oynuyomEn sevdiğiniz, en çok zamanınızı ayırdığınız ve oyundaki en ince detayları bile bildiğiniz oyun nedir?
Edit : Assassin's Creed III
Metin 2En sevdiğiniz, en çok zamanınızı ayırdığınız ve oyundaki en ince detayları bile bildiğiniz oyun nedir?
Edit : Assassin's Creed III
AC Black Flag ve AC 3'ü severek oynamıştım, Ezio üçlemisinden de nefret etmiştim :dSen AC serisini elden geçirmiştin hangi oyunları en özel oyunlar senin için? Odyssey ve Origins hariç
Viking kılıcı falan açtın mı altair kılclını falanyani ben de yapamadım ama toplayabildiğim şeyleri toplamaya çalıştım baya