V VeV1 80+ Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 155 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim VeV Salı, 16:05 #14 meedo yazmış: Sizin için gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir birkaç farklı öneri de yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ben daha çok online oyuncuyum. Bir şeyleri zamanla biriktirmeyi ve geliştirmeyi severim. Çoğu mmorpg buna dahil diyebilirim.
meedo yazmış: Sizin için gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir birkaç farklı öneri de yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ben daha çok online oyuncuyum. Bir şeyleri zamanla biriktirmeyi ve geliştirmeyi severim. Çoğu mmorpg buna dahil diyebilirim.
N NuriCans 80+ Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 183 Dahası Reaksiyon skoru 68 İsim Nuri Salı, 16:08 #15 meedo yazmış: Sizin için gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir birkaç farklı öneri de yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Half-Life Serisi Oyun önerisi olarak A plague tale beni çok etkilemişti
meedo yazmış: Sizin için gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir birkaç farklı öneri de yapabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Half-Life Serisi Oyun önerisi olarak A plague tale beni çok etkilemişti