i9 7980XEen sevdiğniz işlemci ne benim 3300x sıcak çikolatam o benim
Düzgün bir Türkçe ile yazarsan ne dediğini anlarım fakat sanırım sevmiyorsan yazma diyorsun ben diyorum ki sevmiyor değilim bu boş konu açmaktır boş konu açmanın benle değil tüm forumla alakası var.dimi masmavi kutusu
Mesaj otomatik birleştirildi:
biz yardım ediyoz zaman ayırma sevmiosan konuyu kısacası sevmiosan yazma
Devlet vergi almazsa ülke batar her ülkenin geçim kaynağı vergi o yüzden vergiden şikayet edebilirsiniz ben de hiç sevmiyorum kdv denen şeyi ama yapacak bişey yokdevleti unuttun bi tanede onlar isticek
3500 bebeğimide seviyorum ama .hüüüüüü aramıza stok girdi
i5 3450 7 sene yardımcım olduen sevdiğniz işlemci ne benim 3300x sıcak çikolatam o benim
tm yazma o zmn sana boşsa konu dısı diye bişey varDüzgün bir Türkçe ile yazarsan ne dediğini anlarım fakat sanırım sevmiyorsan yazma diyorsun ben diyorum ki sevmiyor değilim bu boş konu açmaktır boş konu açmanın benle değil tüm forumla alakası var.
devleti unuttun bi tanede onlar isticek
hangisinde rahatladın 10600k hariçi5 3450 7 sene yardımcım oldu
i3 8100 1 sene yardımcım oldu
r5 2600 1 sene yardımcım oldu
r5 3600 1sene yardımcım oldu
Şimdi i5 10600k var daha takılı değil Galiba düşük sistemlerden yüksege gecerken r5 2600 cok sevdim bide kullandıktan sonra intel olucak galiba :d
i3 8100 den r5 2600 gecerken sistemsel olarak rahatladım oyun zevki flan deli dehşetti :dhangisinde rahatladın 10600k hariç