Formak atarken diski nasıl temizliyoruz, öyle bir seçenek geliyor mu karşıma ?en temizi büyük ihtimal diski atıp yenisini almak olur ama format atarken diski temizlediğinde eski windows dosyaları hariç bir şey kalmaz
windowsu kuracağın diski seçiyorsun o arada diskin içindeki dosyaları silebiliyorsunFormak atarken diski nasıl temizliyoruz, öyle bir seçenek geliyor mu karşıma ?
Media Creation tool ve rufus ile sıfırdan format diski oluşturup onun üzerinden boot edip sistemde hiç bir veri kalmadan formatlayabilirsiniz, daha ayrıntılı bilgi için etiketleyebilirsiniz.Konuda da belirttiğim gibi hiçbir veri, çöp, ayar kalmadan 0 gibi nasıl format atarım ? 16gb usb belleğim var
Evet. Windows'larda mesela buradaki geriye diskin tamamı kalacak şekilde bütün diskleri silerseniz ve biçimlendirirseniz temiz format atmış olursunuz zaten.Formak atarken diski nasıl temizliyoruz, öyle bir seçenek geliyor mu karşıma ?
Ben de bir tek 512gb ssd var ona tıklayıp biçimlendir mi diyeceğim şimdi ?Evet. Windows'larda mesela buradaki geriye diskin tamamı kalacak şekilde bütün diskleri silerseniz ve biçimlendirirseniz temiz format atmış olursunuz zaten.
Alıntıyı görüntüle
Sonra da gerekli bölümlendirmeleri yaparsınız.
Ondan önce bölümleri silin. Sonra ortaya çıkan tek parçaya tıklayıp yeni deyin.Ben de bir tek 512gb ssd var ona tıklayıp biçimlendir mi diyeceğim şimdi ?
Eğer disk sadece bir bölüm ise biçimlendir demeniz yeterli olur zaten.Ben de bir tek 512gb ssd var ona tıklayıp biçimlendir mi diyeceğim şimdi ?
Evet tek bölüm teşekkürlerEğer disk sadece bir bölüm ise biçimlendir demeniz yeterli olur zaten.