LoserIl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam ben sildim uygulamayı adım adım hatırlamıyorum kusura bakmao nasıl olcak anlatırmısın
Hocam ben sildim uygulamayı adım adım hatırlamıyorum kusura bakmao nasıl olcak anlatırmısın
üstün körü anlat bakıyımHocam ben sildim uygulamayı adım adım hatırlamıyorum kusura bakma
Hocam arama kısmına bir kelime yazıyorduk zaten onu hatırlasam kalanı kolay, oradan bir kısma yönlendiriyor ve link paylaşıp kupon kazanmanı sağlayan şey direkt ekrana geliyor zaten. Linki paylaştığın kişi uygulamayı ilk kez indiriyor olmalı amaüstün körü anlat bakıyım
Dediğiniz şeyi yukarıdaki arkadaş attı sanırım.Hocam arama kısmına bir kelime yazıyorduk zaten onu hatırlasam kalanı kolay, oradan bir kısma yönlendiriyor ve link paylaşıp kupon kazanmanı sağlayan şey direkt ekrana geliyor zaten. Linki paylaştığın kişi uygulamayı ilk kez indiriyor olmalı ama
Affiliate yaziliyor olmali ama verdigi kupon oyle direkt 600tl kupon degil sacma sapan bir sey veriyor insanlar nasil 600tl lere alabiliyor hic anlamis degilim verdigi kuponlar 150tl kupon oluyor parca parca veriyor tek sipariste de kullanmana izin vermiyorHocam arama kısmına bir kelime yazıyorduk zaten onu hatırlasam kalanı kolay, oradan bir kısma yönlendiriyor ve link paylaşıp kupon kazanmanı sağlayan şey direkt ekrana geliyor zaten. Linki paylaştığın kişi uygulamayı ilk kez indiriyor olmalı ama
600 tl verdi ama yukarıda acıkladı arkadas bırden kullanılmıyor dediAffiliate yaziliyor olmali ama verdigi kupon oyle direkt 600tl kupon degil sacma sapan bir sey veriyor insanlar nasil 600tl lere alabiliyor hic anlamis degilim verdigi kuponlar 150tl kupon oluyor parca parca veriyor tek sipariste de kullanmana izin vermiyor
nasıl alacaz %20hocam %20'yi temu destek merkezinden alıcaksın ondan sonra da promosyonlar kısmına ekstra indirim muhabbeti gelcek ordan da alıcaksın mouse gelcek 400 lere vergisiz hali
ne kadar veriyor bide nasıl alabilirim%20 vermiyor beyler ya
destek verıyorda vermıyolar yokmusne kadar veriyor bide nasıl alabilirim
dustu cabuk kapın apexbişey sorucam bide beler apex düşürenler kaça alıyor mesela fiyatı kaçsa denk gelirse alınabilir biliyor musnuz?