AMDde 6600 nvidiada 2060 alabilirsiniz AMDdeki 6600 çok daha performanslı bir kart amaben şuanlık 12 k diyorum ama siz en ucuzunu bulabilirseniz çok iyi olur
apu sistemlerin hepsi fdr destekliyorben şuanlık 12 k diyorum ama siz en ucuzunu bulabilirseniz çok iyi olur
biliyorum o yüzden öyle dedimNvdia tarafında en ucuz 3050'de açabilirsiniz.
tamam bende sistem istiyorum ?AMDde 6600 nvidiada 2060 alabilirsiniz AMDdeki 6600 çok daha performanslı bir kart ama
apu sistem istemiyorum ve onlarda ekran kartı yokki nasıl desteklesinapu sistemlerin hepsi fdr destekliyor
Fsr için ekran kartı falan istemiyo ki hatta Nvidia kartlarda bile aciliyo fsr Apu sistemlerde de açılabiliyobiliyorum o yüzden öyle dedim
tamam bende sistem istiyorum ?
apu sistem istemiyorum ve onlarda ekran kartı yokki nasıl desteklesin
yanlış anladınız galiba fsr özeliiğini açabilmek için amd rx 6000 serisine ihtiyaç duyulmuyor muFsr için ekran kartı falan istemiyo ki hatta Nvidia kartlarda bile aciliyo fsr Apu sistemlerde de açılabiliyo
hayır, nvidia kartlarda bile fsr özelliğini açabiliyorsun, fsr yazılımsal bir teknoloji, dlss ise donanımsal.yanlış anladınız galiba fsr özeliiğini açabilmek için amd rx 6000 serisine ihtiyaç duyulmuyor mu
yeni öğrendim teşekkürlerhayır, nvidia kartlarda bile fsr özelliğini açabiliyorsun, fsr yazılımsal bir teknoloji, dlss ise donanımsal.
eğer güzel bir sistem çıkarsa o bütçe civarı, forumda herkes duyuruyor zaten dostum.yeni öğrendim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem önerilerini bekliyorum
Hayır 10yillik PC de bile fsr açabilirsinyanlış anladınız galiba fsr özeliiğini açabilmek için amd rx 6000 serisine ihtiyaç duyulmuyor mu
Oyunun dlss veya fsr desteklemesi lazım desteklemiyosa oyun acamazsin3050 var nasıl açılıyor oyun ayarlarında göremedim
Apunun özelliği işlemcinin yanında dahili ekran kartı olmasındır.Yuksek seviye değildir ama iş görür.Vramleri 2gb falan yanibiliyorum o yüzden öyle dedim
tamam bende sistem istiyorum ?
apu sistem istemiyorum ve onlarda ekran kartı yokki nasıl desteklesin