DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Selam, sadece kendim kullnacağım bir web sitesi için ucuz .com domain ve hosting hizmeti arıyorum. Nereden alabilirim?
valla domain https://www.turhost.com/ kullanıyorum ama hosting için bir şey söylüyemicemSelam, sadece kendim kullnacağım bir web sitesi için ucuz .com domain ve hosting hizmeti arıyorum. Nereden alabilirim?
Hosting olarak kebirhostu kullanacağım ama domainde bilemedim.valla domain https://www.turhost.com/ kullanıyorum ama hosting için bir şey söylüyemicem
turhost gayet uygun geldi hocam bana 1 yıllık mis gibiHosting olarak kebirhostu kullanacağım ama domainde bilemedim.
Alan adını oradan aldım yıllık hostingte nereyi önerirsiniz?turhost gayet uygun geldi hocam bana 1 yıllık mis gibi
hosting bilmiyorum şuan güvenilirAlan adını oradan aldım yıllık hostingte nereyi önerirsiniz?
Sitenin son halinin boyutuna göre yapıcam seçimimi teşekkürler. Fiyatlarıda makul geldi.ucuz hosting diye yapacağın arama sonucunda yıllık 180 TL ye hizmet sunan firma var ama burada sorgulanması gereken şeyin ucuz dan ziyade güvenilirlik olduğunu düşünüyorum. Ben ucuz hosting satın alıp ta 3 ay sonra hizmet alamayan ve emekleri boşa giden çok kişi gördüm yıllarca. Bu sebepten dolayı veridyen, natro, turhost, güzel, niobe, türktücaret, hosting, ihs daha bir çok firma var tabi son olarak hostlab (sanırım en uygunu) gibi en azından yıllardır sektörde olan firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim.
Rica ederim hayırlı çalışmalarSitenin son halinin boyutuna göre yapıcam seçimimi teşekkürler. Fiyatlarıda makul geldi.
Teşekkürler ucuzmuş.Host olarak ben isimkaydet kullaniyorum uygun ve güzel hayalhost var ona da bakabilirisinCheapest .com Domain Registration, Renewal, Transfer Prices | TLD-List
Compare .com registration prices from $5.91 to $56.00 offered by 54 registrars and the included free features. Prices last updated 14 minutes ago.tld-list.com
Güzel Reklam Kanzi Hemen Bir Dolandırıcılıktan Ye Banı
Ben İpek Hosting firması ile yeni tanıştım. Gerçekten işlerinde çok iyiler.