Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Kargoyla 180tl oluyorduf310 da 169 a gelmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Ama piyasaya göre iyi fiyattı
Kargoyla 180tl oluyorduf310 da 169 a gelmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Dün arkadaşım aldı 250 yeBağlantı sorunları yaşayanlar var diye duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
240tl olması imkansız çünkü indirimde f310 aldım ben
Fiyatları biliyorum
0 mı ?Dün arkadaşım aldı 250 ye
Hocam yarım saat önce aldım tüh ya 380 ne. İptal ediyim hemenAlmayı felan düşünen varsa diye atıyım dedim.
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Demekki attigimiz link bir işe yaramıs. İptal et bunu al.Hocam yarım saat önce aldım tüh ya 380 ne. İptal ediyim hemen
Bu ürünün tuşları filan nasıl hiç kullanmadım cok çirkin gözüküyor diye hiç yaklaşmadım da baya kullanan var sanırımAlmayı felan düşünen varsa diye atıyım dedim.
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
evet itopya da kendine müzisyenin listesi vardı,10 15 tane indirimli ürün vardı biri de f710 idi0 mı ?
Çok işime yaradı hocam. Allah razı olsun.Demekki attigimiz link bir işe yaramıs. İptal et bunu al.
Ondan haberim yoktuevet itopya da kendine müzisyenin listesi vardı,10 15 tane indirimli ürün vardı biri de f710 idi
İtopya'dan dün aldım indirimde.Bağlantı sorunları yaşayanlar var diye duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
240tl olması imkansız çünkü indirimde f310 aldım ben
Fiyatları biliyorum