I _ismail_.38 80+ Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 23 Reaksiyon skoru 1 14 Şubat 2023 #1 Bütçem biraz kısıtlı toplama kasa almayı düşünüyorum şuanda internette en ucuz site hangisi
K Kürşat Bey 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22,195 Reaksiyon skoru 15,824 14 Şubat 2023 #2 Gaming gen incehesap ben buralardan öneriyorum
metamorph 80+ Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 65 Reaksiyon skoru 19 14 Şubat 2023 #3 şu ikisini öneririm, hazır sistemleri de var aralarından bakıp araştırabilirsin Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayar Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilir ve pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Gaming.Gen.TR Oyuncu bilgisayarları, hazır sistemler, gaming monitörler, gaming klavye, gaming mouse gibi oyuncu ürünleri zengin çeşit ve uygun fiyatlarla Gaming.Gen.TR’de www.gaming.gen.tr
şu ikisini öneririm, hazır sistemleri de var aralarından bakıp araştırabilirsin Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayar Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilir ve pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Gaming.Gen.TR Oyuncu bilgisayarları, hazır sistemler, gaming monitörler, gaming klavye, gaming mouse gibi oyuncu ürünleri zengin çeşit ve uygun fiyatlarla Gaming.Gen.TR’de www.gaming.gen.tr