sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
başlığa en ucuz yazmışsınız bazı arkadaşlar rtx olsun başka bir şey olmasın derdinde olduğu için dedimDostum abartma o kadar da değil
başlığa en ucuz yazmışsınız bazı arkadaşlar rtx olsun başka bir şey olmasın derdinde olduğu için dedimDostum abartma o kadar da değil
Ocak ayında da toplanıyordu.7 8 ay önce o fiyata rtx 2060'lı sistem toplanıyordu
Soru gayet saçma geldi dostum o yüzden sordum... Rtx dediğinde konu çok değişir bence. 3100 işlemciden ve 10100 f den başlarsan 2060 desteklersin. Hayır 200 lira fazlası olursa 3060 desteklersin. Bunlara göre anakartlar ucuzlar yada artar. psu lar değişir.Seri önemli değil ki 2060 stoğu yok dikkatli okuduysan en ucuz dedim
eğer monitörde alacaksan en mantıklı seçenek budur benceSoru başlıkta
tabi psu değiştire bilirsin ve harddisk ekleyebilirsin birde en azından bir hava soğutma şarteğer monitörde alacaksan en mantıklı seçenek budur bence
Şikayetçi olanlar sorun çıktı diyor öyle diyor iadeleri alınıyor , daha sonra güncellemesini yapmadığı için çözülmemiş gözüküyor çoğu Sorun oranı ever biraz daha yüksek ancak iade konusu aşırı kolay olduğundan sıkıntı çıkarmayacaktır ki şu ana kadar 4 Monster ürğn satın aldım hiçbiri bozuk gelmedi , daha sonradan mikrofonu bozulan kulaklığımın iadesini 1 haftada gerçekleştirdiler. Artık şu önyargıdan vazgeçin Çoğu MSİ F/P adı altında çıkan sobadan kaliteli.Kronik sorunu olmayan demişsin kronik bir sorunu olmasa bile kasası kalitesiz bir sorunda müşteri hizmetlerinden çok şikayet var.