Neler Yeni

En ucuz toplayabileceğim rtx'li sistem önerisi

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Seri önemli değil ki 2060 stoğu yok dikkatli okuduysan en ucuz dedim :)
Soru gayet saçma geldi dostum o yüzden sordum... Rtx dediğinde konu çok değişir bence. 3100 işlemciden ve 10100 f den başlarsan 2060 desteklersin. Hayır 200 lira fazlası olursa 3060 desteklersin. Bunlara göre anakartlar ucuzlar yada artar. psu lar değişir.

Ankara' ya nereden en hızlı ulaşırım diye sormuşsun fakat hangi ilde olduğun belli değil.

ryen 3100 + rtx 2060 +8 gb ram+ everest kasa ve c4 psu+a320 anakart+ hdd Buda sistem sonuçta

Avolay

80+ Gold
Kronik sorunu olmayan demişsin kronik bir sorunu olmasa bile kasası kalitesiz bir sorunda müşteri hizmetlerinden çok şikayet var.
Şikayetçi olanlar sorun çıktı diyor öyle diyor iadeleri alınıyor , daha sonra güncellemesini yapmadığı için çözülmemiş gözüküyor çoğu :) Sorun oranı ever biraz daha yüksek ancak iade konusu aşırı kolay olduğundan sıkıntı çıkarmayacaktır :D ki şu ana kadar 4 Monster ürğn satın aldım hiçbiri bozuk gelmedi , daha sonradan mikrofonu bozulan kulaklığımın iadesini 1 haftada gerçekleştirdiler. Artık şu önyargıdan vazgeçin :) Çoğu MSİ F/P adı altında çıkan sobadan kaliteli.
Kasa kalitesine gelirsek haklısın 10K ama plastik açıkçası ben metal kasa da kullandım umurumda değil yine de kasanın merdiven altı plastik gibi olmadığını normal kalitede plastik olduğunu belirteyim 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,864
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom