kanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorumKanka zaten aman aman çok fiyat farkı olmuyor alacaksan 10klık al daha uyguna geliyor.
Elden satan yer kolay kolay bulamazsın.kanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorum
genelde öyle değil de elden kişiler satıyor ben bizim burada bir çocukla telegramdan tanıştım oradan alıyorum o yüzden bir site öneremem.kanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorum
elden satan hem kolay bulamaz bulursada genelde dolum oluyo bitpazarı gibi yerlerden 15 20 liraya boş puff veya kutusu alıp kendileri doldurup/yaptırıp sıfır diye satıyorlar dikkat edinElden satan yer kolay kolay bulamazsın.
Yoo aksine tekel tobacco hatta bakkallarda bile satiliyor artikElden satan yer kolay kolay bulamazsın.
okulda falan satıyorlardır illaki ya her okulda var o tiplerdenkanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorum
hocam ben de alcaktım biraz araştırdım tobaccolarda falan vardı 4000 lik 350 tl civarı sonra bit pazarına gittim aynı ürün 300 tl civarıydı bit pazarınında gezince soğudum iyice originalliğinden biraz şüphe ettim ben de bursadayım bu aradaarkadaşlar Bursa'da oturuyorum Bursa'da elden alabileceğim veya güvenilir bir internet sitesi önerir misiniz??
Likit değiştirip 6 ay gitme olayı tam olarak nasıl oluyor? Bildiğim kadarıyla kullan at mantığında, likit bitince ömrü bitiyor dendi ama.5000 lik önerecektim 350tl imiş 10000 vozol 500tl vozol al likit de değiştirirsin. 6 Ay kadar götürür. Paran varsa normal nargile best
Belli ürünler öyle Vozolu 3 defa yenileyebiliyorlar. Youtube da videosu var. Eğer sıkı kullanıcı olucaksan zaten normal cihaz al.Likit değiştirip 6 ay gitme olayı tam olarak nasıl oluyor? Bildiğim kadarıyla kullan at mantığında, likit bitince ömrü bitiyor dendi ama.