Neler Yeni

en uygun puff nerden alabilirim?

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hocam ben de alcaktım biraz araştırdım tobaccolarda falan vardı 4000 lik 350 TL civarı sonra bit pazarına gittim aynı ürün 300 TL civarıydı bit pazarınında gezince soğudum iyice originalliğinden biraz şüphe ettim ben de bursadayım bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlarından falan almanı tavsiye etmem onlar da bit pazarından alıp kar koyup öyle satıyodur bit pazarındaki ürünler bana güven vermedi
hocam gidip böyle alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz şehreküstündeyim şu anda

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
5000 lik önerecektim 350tl imiş 10000 vozol 500tl vozol al likit de değiştirirsin. 6 Ay kadar götürür. Paran varsa normal nargile best
hocam vozolların 10klıklarının içine salt likit koyulabiliyor mu? küf gibi bir şey yapıyor diyorlardı ama

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
hocam vozolların 10klıklarının içine salt likit koyulabiliyor mu? küf gibi bir şey yapıyor diyorlardı ama
Koyan var ama onlara uygun likit kullanın tadı daha iyi olur.

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
hocam gidip böyle alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz şehreküstündeyim şu anda
ustam her tobaccoda vardır bit pazarında da var ama bana pek güven vermedi bit pazarındakiler isterseniz siz de gidin gezin bit pazarını yıldırımdayım ben de almak istiyorum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam puff şart mı şahsen ben puff önermiyorum bir de ne amaçla kullanacaksınız normal içmek için mi yoksa sigara bırakma gibi bir amacınız mı var? Sigara bırakmak için ise pod öneriyorum. Normal içecekseniz herhangi bir makine de olur pod da olur. Sigarayı bırakmak için pod önermemin sebebi salt(nikotin) likitlerin en iyi podlarda kullanılıyor olması. Ben lost vape ursa baby kullanıyorum. Boyutu airpods kutusu kadar falan cebe sığıyor, çok pratik bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom