en uygun puff nerden alabilirim?

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
arkadaşlar Bursa'da oturuyorum Bursa'da elden alabileceğim veya güvenilir bir internet sitesi önerir misiniz??

Kanka zaten aman aman çok fiyat farkı olmuyor alacaksan 10klık al daha uyguna geliyor.

Kanka zaten aman aman çok fiyat farkı olmuyor alacaksan 10klık al daha uyguna geliyor.
kanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorum

kanka alabilecek bir yer bulamadım Bursa'da bir türlü nereye sorsam yok o yüzden para da sıkıntı değil nerden alabilirim bende 10k şık düşünüyorum
Elden satan yer kolay kolay bulamazsın.

genelde öyle değil de elden kişiler satıyor ben bizim burada bir çocukla telegramdan tanıştım oradan alıyorum o yüzden bir site öneremem.

arkadaşlar Bursa'da oturuyorum Bursa'da elden alabileceğim veya güvenilir bir internet sitesi önerir misiniz??
hocam ben de alcaktım biraz araştırdım tobaccolarda falan vardı 4000 lik 350 tl civarı sonra bit pazarına gittim aynı ürün 300 tl civarıydı bit pazarınında gezince soğudum iyice originalliğinden biraz şüphe ettim ben de bursadayım bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlarından falan almanı tavsiye etmem onlar da bit pazarından alıp kar koyup öyle satıyodur bit pazarındaki ürünler bana güven vermedi

5000 lik önerecektim 350tl imiş 10000 vozol 500tl vozol al likit de değiştirirsin. 6 Ay kadar götürür. Paran varsa normal nargile best

5000 lik önerecektim 350tl imiş 10000 vozol 500tl vozol al likit de değiştirirsin. 6 Ay kadar götürür. Paran varsa normal nargile best
Likit değiştirip 6 ay gitme olayı tam olarak nasıl oluyor? Bildiğim kadarıyla kullan at mantığında, likit bitince ömrü bitiyor dendi ama.

Likit değiştirip 6 ay gitme olayı tam olarak nasıl oluyor? Bildiğim kadarıyla kullan at mantığında, likit bitince ömrü bitiyor dendi ama.
Belli ürünler öyle Vozolu 3 defa yenileyebiliyorlar. Youtube da videosu var. Eğer sıkı kullanıcı olucaksan zaten normal cihaz al.

Geri