RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
En Uygun RGB 240MM Sıvı Soğutma Nedir?
Tipleri çok hoşuma gittiği için Sıvı soğutmaları beğeniyorum ama :d Sanırım 3600 üme 250-300 lük bi' hava soğutma yeterEn ucuzu bu sanırım:
Ama almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kaliteli hava soğutma döver bunu.![]()
Izoly T240 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Izoly T240 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Izoly T240 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 2.351,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeter hocam. 200TL'ye bunu alabilirsiniz:Tipleri çok hoşuma gittiği için Sıvı soğutmaları beğeniyorum ama :d Sanırım 3600 üme 250-300 lük bi' hava soğutma yeter![]()
Tek renk kırmızı değilde, ışıqlı mışıqlısı yokmudur bununYeter hocam. 200TL'ye bunu alabilirsiniz:
İşlemci Soğutucu & CPU İşlemci Fanı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tek renk kırmızı değilde, ışıqlı mışıqlısı yokmudur bunun350 ye zorlarım.
![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeye göre bunlara bakabilirsiniz. Sıvı soğutma olarak bunların altını önermem.![]()
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
Sıvı soğutma beni aşıyor yani teşekkürler![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeye göre bunlara bakabilirsiniz. Sıvı soğutma olarak bunların altını önermem.![]()
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com