RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
En Uygun RGB 240MM Sıvı Soğutma Nedir?
Tipleri çok hoşuma gittiği için Sıvı soğutmaları beğeniyorum ama :d Sanırım 3600 üme 250-300 lük bi' hava soğutma yeterEn ucuzu bu sanırım:
Ama almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kaliteli hava soğutma döver bunu.Izoly T240 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Izoly T240 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Izoly T240 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 2.351,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeter hocam. 200TL'ye bunu alabilirsiniz:Tipleri çok hoşuma gittiği için Sıvı soğutmaları beğeniyorum ama :d Sanırım 3600 üme 250-300 lük bi' hava soğutma yeter
Tek renk kırmızı değilde, ışıqlı mışıqlısı yokmudur bunun 350 ye zorlarım.Yeter hocam. 200TL'ye bunu alabilirsiniz:
İşlemci Soğutucu & CPU İşlemci Fanı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tek renk kırmızı değilde, ışıqlı mışıqlısı yokmudur bunun 350 ye zorlarım.
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBütçeye göre bunlara bakabilirsiniz. Sıvı soğutma olarak bunların altını önermem.Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
Sıvı soğutma beni aşıyor yani teşekkürlerSilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBütçeye göre bunlara bakabilirsiniz. Sıvı soğutma olarak bunların altını önermem.Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com