Neler Yeni

En uygun şekilde nasıl Adobe programlarını satın alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Semih
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun yollu adobe programlarını kullanmak istiyorum. Seneliği 5700 liraya satılıyor, sadece hobi amaçlı satın almak istediğim için bana biraz pahalı geliyor açıkcası. Eğer ki daha ucuza satın alabilme yolu varsa yorumlarda yardımlarınızı bekliyorum.

hamzaersoy

80+ Bronze
1727297915651.png

öğrenciler için ilk yıl indirimi var fakat aylık 478tlyi hobi için vermenizi tavsiye etmem

hamzaersoy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

İş için satın alacak olsam gözüme gelmez de yani ne bileyim 5745 lirayı hobi için bağlamak bence saçma pahalı.
kesinlikle haklısınız fakat adobeye bir şey demek de haksızlık olur. yurt dışında şuan aylık 60 dolar, yıllık 25bin tl'ye geliyor. adamlara da kızamıyoruz yıllık 5700tl isteidkleri için

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun yollu adobe programlarını kullanmak istiyorum. Seneliği 5700 liraya satılıyor, sadece hobi amaçlı satın almak istediğim için bana biraz pahalı geliyor açıkcası. Eğer ki daha ucuza satın alabilme yolu varsa yorumlarda yardımlarınızı bekliyorum.
Korsan bulabilirseniz 0tl gibi ucuz bir fiyata sahip olabilirsiniz :D

hamzaersoy

80+ Bronze
Bu sevgi size sadece ve sadece senede 5.5k kadar sudan ucuz bir fiyata patlayacak hayırlı olsun şimdiden 🥰
Kariyerinizde başarılar dilerim.
hocam arkadaş biraz haklı galiba ben de yıllardır korsan kullanıyordum çalınmadık şifrem kalmadı. allahtan o dönem kendime ait bir kartım vb yoktu. 5.5k'dan daha fazlaya mâl olma ihtimali yüksek

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
hocam arkadaş biraz haklı galiba ben de yıllardır korsan kullanıyordum çalınmadık şifrem kalmadı. allahtan o dönem kendime ait bir kartım vb yoktu. 5.5k'dan daha fazlaya mâl olma ihtimali yüksek
Tabi şakasına diyorum ama 5.5k yani biri senden paranı seve seve alıyor öbürü zorla sonuçta hırsız gene hırsız küçük büyük.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Adobe fiyatları uçtu maalesef , öğrenmem gerek ama fiyatlardan dolayı yaklaşamıyorum yanına. Davinci Resolve gibi abonelik sistemi ile çalışmayan diğer programları tavsiye edebilirim veya 🏴‍☠️ :)

hamzaersoy

80+ Bronze
Tabi şakasına diyorum ama 5.5k yani biri senden paranı seve seve alıyor öbürü zorla sonuçta hırsız gene hırsız küçük büyük.
haklısınız da adobenin rakibi olmadığı ve aynı seviyede bir muadili olmadığı için tasarım yapmak isteyen herkesin almak zorunda olduğu bir yazılım. yani iphone samsung gibi değil ki daha fazla kampanya sunanı alasın, bir tane adobe var. korsan işine bulaşmaya değmez diye düşünüyorum yani

Top Bottom