Tel no verirmisin kankam anlamadım ben bu trenyolu yapamadım detaylı anlatirmisinTrendyol 20tlyi en verimli nereye harcayabilirim
Alınmıyor steam kodlar.Bence Steam indirimlerde
Steam kodlar alınmıyor.Steam indirimlerinde kullanman bence de mantıklı olur.
Neden alinmiyor ?Alınmıyor steam kodlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam kodlar alınmıyor.
Sadece arzumda geçerliymiş :dNeden alinmiyor ?
Sadecw arzumda geçerliymişTelefon kılıfı alabilirsin, popsocket alabilirsin, 10 TL daha koyarak güzel bir mousepad alırsın, emoji yastık alırsın, mouse bilek desteği alabilirsin, aklıma şuanlık bunlar geldi bide 10 15 TL daha koyarak kaliteli bir kulaklık alabilirsin telefon için.
Bilmiyorum ama diğer herşeyde trendyol cüzdan kullanılırken ödeme sayfasında hiçbir kod alınmıyor steam lol pubg vs vs adamlar bunun olucağını düşünmüş.Neden alinmiyor ?
Hayır bu indirim kuponu biz trendyol cüzdan bakiyesinden bahsediyoruz, her şey alınabiliyor online kodlar hariç.Sadece arzumda geçerliymiş :d
Sadecw arzumda geçerliymiş
Peki cüzdan 20 tl veriyor muBilmiyorum ama diğer herşeyde trendyol cüzdan kullanılırken ödeme sayfasında hiçbir kod alınmıyor steam lol PUBG vs vs adamlar bunun olucağını düşünmüş.
Hayır bu indirim kuponu biz trendyol cüzdan bakiyesinden bahsediyoruz, her şey alınabiliyor online kodlar hariç.
Evet herkes ne alıyor sanıyordunuz?Peki cüzdan 20 TL veriyor mu