Neler Yeni

En yakın arkadaşım ile aynı kişiye aşığız. Kahrımdan öleceğim

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir adım atmazsak kimseyi seçmez gibi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim arkadaşlığımız bir kızdan çok daha değerli kimse ötekini kırmaz. Fakat çaresizce beklemek çok canımı yakıyor gece tir tir titriyordum
Çaresizlik bir durum yok kalp alışır acı çekmelere önemli olan o olgunluğu yakalamak sende alışacaksin ister kabul et ister etme kafana takma yani bir kere geldiğin şu hayattan keyif almaya bak benden sana ufak tavsiye

EmreE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Eldivan

Tuğkan abinin hikayesi geldi aklıma 2018 canlı yayını. İzlersin anlatıyor burda ne olduğunu.
Durum tam bu başını dinledim

Diyemedim bir şey bana söylediğinde git yaz diyebildim sonra ben de dayanamadım zaten çocukta çok ilerletemedi konuşmayı dedim ben çok rahatsız oluyorum böyle böyle tamam dedi kızı sessize aldı ve senden önemli değil dedi. Teşekkür ettim fakat zaten ben de aşıktım onun için ne kadar zor biliyorum ama benim için de daha zor.Kızla zaten konuşuyordum ben çok iyi sohbeti var. Hani hayatımda bana hep bir şey katabilecek bir insan iki korkum vardı bir arkadaşım ne der. Tabii önce ona sordum iyi şeyler demedi. Bende eyvallah dedim.Diğer korkum da gerçekten çok iyi sohbet ediyoruz bu arkadaşlık bozulsunda istemiyorum. Çok arada kaldığım bir senaryoda geceleri gündüzlere bağlayan oldum.Ben bu kızla gerçekten evlenirdim. Konu da çok hassas başka noktalarda var . O yüzden arkadaşıma baskıda yapmıyorum

Çaresizlik bir durum yok kalp alışır acı çekmelere önemli olan o olgunluğu yakalamak sende alışacaksin ister kabul et ister etme kafana takma yani bir kere geldiğin şu hayattan keyif almaya bak benden sana ufak tavsiye
Eyvallah . İstesem de istemesem de beni etkiliyor bu durum

En uzağa tüküren kızı alır.
Kesin kaybederim

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Durum tam bu başını dinledim

Diyemedim bir şey bana söylediğinde git yaz diyebildim sonra ben de dayanamadım zaten çocukta çok ilerletemedi konuşmayı dedim ben çok rahatsız oluyorum böyle böyle tamam dedi kızı sessize aldı ve senden önemli değil dedi. Teşekkür ettim fakat zaten ben de aşıktım onun için ne kadar zor biliyorum ama benim için de daha zor.Kızla zaten konuşuyordum ben çok iyi sohbeti var. Hani hayatımda bana hep bir şey katabilecek bir insan iki korkum vardı bir arkadaşım ne der. Tabii önce ona sordum iyi şeyler demedi. Bende eyvallah dedim.Diğer korkum da gerçekten çok iyi sohbet ediyoruz bu arkadaşlık bozulsunda istemiyorum. Çok arada kaldığım bir senaryoda geceleri gündüzlere bağlayan oldum.Ben bu kızla gerçekten evlenirdim. Konu da çok hassas başka noktalarda var . O yüzden arkadaşıma baskıda yapmıyorum

Eyvallah . İstesem de istemesem de beni etkiliyor bu durum

Kesin kaybederim
18 Yaşındasın hayatında sadece evlenmelik o kız yok, anladık aşık olmuşsunuz bu işlerde arkadaşlık falan filan hikaye ilk adımı atan her zaman kazanır. Ha yok arkadaş ortamın Behzat Ç. gibiyse baya içli dışlı karakterli yapınız varsa beklemekten başka çaren yok, veya salacaksın kötürüm olmuştan beter bir moda girmişsin kendine gel biraz.

EmreE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Eldivan
18 Yaşındasın hayatında sadece evlenmelik o kız yok, anladık aşık olmuşsunuz bu işlerde arkadaşlık falan filan hikaye ilk adımı atan her zaman kazanır. Ha yok arkadaş ortamın Behzat Ç. gibiyse baya içli dışlı karakterli yapınız varsa beklemekten başka çaren yok, veya salacaksın kötürüm olmuştan beter bir moda girmişsin kendine gel biraz.
Doğrusun ne diyebilirim dün gece olayın sıcaklığıyla iyice deliye bağladım.
Tek o yok koca dünyada

Kara*

80+ Silver
Doğrusun ne diyebilirim dün gece olayın sıcaklığıyla iyice deliye bağladım.
Tek o yok koca dünyada
Evet gece bu yüzden karar verme ister istemez duygusala bağlarsın üstüne kafa kırık olur uğraş dur. Arkadaşın yamuk yaparsa zaten ileride lafı söyleyecek kişi sen olursun merak etme.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
sallaa

EmreE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre Eldivan
Kıza açıl red ye otomatik ikinizde elenirsiniz
Knk o da kötü son

Hangi tarafa sallayım

Evet gece bu yüzden karar verme ister istemez duygusala bağlarsın üstüne kafa kırık olur uğraş dur. Arkadaşın yamuk yaparsa zaten ileride lafı söyleyecek kişi sen olursun merak etme.
Çok tecrübe kazandım yine hayat vuruyor kırıyor ama daha gür bitiyor sonunda
Yani öyledir herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,218
Üyeler
168,263
Son üye
Voodookooo
Top Bottom