En yakın arkadaşımla ortak E-TİCARET'e giriyoruz.

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
70
selam dostlar
gözlük işinde baya tecrübeli yakın arkadaşım var, onunla e-ticaret işine girmeye karar verdik. ben meta reklamlarına baya hakîmim, o da piyasa, tedarik, mal bulma konularında efsane bi çevresi var. yani o reelde iyi ben sanalda.
şirketi onun üstüne kuruyoruz. siteyi, instagramı falan kendi numaram üstüne açcam. elimizde şimdiden 500 tane ürün var, ufaktan başlıyoruz.
daha önce böyle ortaklıkla e-ticarete giren varsa bi kaç tavsiye alsam süper olur.
mesela imitasyon satarsak başımız ağrır mı?
ortaklıkta nelere dikkat etmemiz lazım?
kısacası bu genç girişimci kardeşinize bi kaç akıl verirseniz çok sevinirim 🙏

selam dostlar
gözlük işinde baya tecrübeli yakın arkadaşım var, onunla e-ticaret işine girmeye karar verdik. ben meta reklamlarına baya hakîmim, o da piyasa, tedarik, mal bulma konularında efsane bi çevresi var. yani o reelde iyi ben sanalda.
şirketi onun üstüne kuruyoruz. siteyi, instagramı falan kendi numaram üstüne açcam. elimizde şimdiden 500 tane ürün var, ufaktan başlıyoruz.
daha önce böyle ortaklıkla e-ticarete giren varsa bi kaç tavsiye alsam süper olur.
mesela imitasyon satarsak başımız ağrır mı?
ortaklıkta nelere dikkat etmemiz lazım?
kısacası bu genç girişimci kardeşinize bi kaç akıl verirseniz çok sevinirim 🙏
Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde imitasyon ürünü orjinal olarak satmanın ağır cezaları var. Ki bu tür firmalar artık yetkili satıcıya uzanan fatura istiyor. Yani direk yetkili satıcıdan aldığına dair orjinallik kanıtlayıcı bir fatura istiyorlar. Bunu sağlayamazsan orjinal ürünü hiç açamıyorsun ilan olarak. Kabul olursa orjinal ürünü satabiliyorsun. Kendin imitasyon ürün için sıfırdan bir ürün ekleyip farklı marka tagı kullanarak satabilirsin veya hali hazırda pazaryeri kütüphanesinde olan bir ürünü listeleyebilirsin problem yok.

Yanlış anlama ancak yakın arkadaşla birlikte iş yapan kişilerin %80’i bu esnada aralarını bozuyor. Şuan baktığında tabii ki böyle bir şeyin asla yaşanmayacağını düşüneceksin ancak en çok dikkat etmen gereken konuda bu. Birlikte iş yapma demiyorum, diyememde zaten. Sadece bu hususu aklından çıkartma, göz önünde bulundur.

Yakın Arkadaşla iş yapılmaz yine de iyi kazançlar diliyorum

En yakın arkadaşla ortak iş yapılmaz güzel giden bir arkadaşlığınız varsa hiç bozmayın

şirketi onun üzerine yapmak ancak sosyal medya hesaplarını kendi üstüne almak mantığı ne anlamadım? Mesela ortaklaşa şirkette adınız , hakkınız varsa dediğim sorun değil ama ben bundan sen şundan hesabı gibi olmuş bu türlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,238
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri