Neler Yeni

En yeni PARDUS sürümü gerçekten bi harika olmuş...

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Burada bi şeylerden bahsetmiş, böyle olmaz mı? daha denemedim ama ben de deneyecem :)

Yalnız wine daha iyi imiş, ben şimdi wine kurup adobe deneyeceğim :)
Hocam 10 senelik photoshop sürümü olmasa daha iyi olurdu galiba

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Tekin Ayber
Hocam 10 senelik photoshop sürümü olmasa daha iyi olurdu galiba
Şuan en yeni sürümü deneyeceğim wine ile ama biraz zaman gerek :) Başka programlar da denemek istiyorum...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Tekin Ayber
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Sırf yerli ve milli diye kötüleme çabasına girenlerden olmayalım. Bu kadar da kendimizden nefret etmeyelim.
oncelikle pardus yerli ve milli degil sadece masaustu arkaplanı degistirilmis debian
Aslında PARDUS veya Linux işletim sistemine duyulan antipatinin gerçek sebebi kullanmayı becerememek veya bilmemekten kaynaklanıyor. Özellikle oyun oynayan küçük yaştakiler her şeyin en kolayına kaçıyorlar :) Kullanmayı öğrenince PARDUS tam bir bağımsızlık, özgürlük sağlıyor.
pardusa özgü bisey degil gene linux dagitimlarinin saglamis oldugu temel özellikler bunlar
Anca kötülüyorsun, sırf kötülemek için yazıyorsun doğrusu... Asıl sen boş boş yazıyorsun, insan hiç olmaz ise güzel, doğru yönlerine ne kadar düşman olsa da doğru der, sen onu bile demiyorsun.
düsman olmayla alakası yok ortada bi isletim sistemi var okey ama kötü kötü kötü yani ne yapalim kötü olan bişeye iyi demeninde anlami yok
kendilerini gelistirmedikleri sürece biz iyi veya kötü diyelim fark etmez kimsenın umrunda degilki
Zaten tüm kamu kurumları ve eğitim odaklı kurumlar kullanıyor, isteseniz de istemeseniz de ileride geliştikçe çok daha fazla sevilecek ve yaygınlaşacak.
tüm kamu kurumları kullanmıyor dostum hatta cogu kullanmıyor bunuda ogrensen iyi olur al sana kullanmayanlardan birkaç tane ornek vereyim:
  • belediyelerde hala windows kullaniliyor hemde lisanssız
  • adliyedede gene aynı sekilde birçok lisanssız windows kullanan makineler gördüm
  • hala birçok okuldaki akıllı tahta win 8/win 10 kullaniyor
  • atmler hala windows
  • covid zamani eba canli ders uygulamasinin pardus destegi yoktu sadece windowsdu bunuda soyliyim
  • birçok yerin bilisim islerini yaptigim icin biliyorum çoğu hukuk yazılımı olsun stok yonetim yazılımı olsun hepsi windows uzerine yazilan yazilimlar
  • hatta onu da geç devlet siteleri örneğin edevlet, eokul gibi siteler windows server kullaniyor
bunlar sadece suan aklıma gelen windows kullanan yerler daha bir çok yer sayabilirim

Top Bottom