Ben 2060 la 350w psu kullanan gördüm daha ölsende gam yemem. Enermax güzeldir. İş görür.Hazır sistem içerisinde geliyor.
80+ Standart olması sorun oluşturur mu?..
Ryzen 5 7600 + RX 7800 XT'yi besler değil mi? Çünkü alacağım sistemde bu PSU otomatik olarak seçilmiş. Bir üst model almak içinde en az 3k fiyat koyuyor üstüne. O yüzden tereddütte kaldım açıkcasıÇok kaliteli bir model değil. 1 ve 2 .serisi de öyleydi.
Aslında hazır sistem alma sebebim her şeyi toplayıp gönderiyor olmaları. Çünkü önceden hiç bilgisayar toplamadım, o yüzden sonradan kendim alıp değiştirebileceğimi düşünmüyorumkötü psu değiştirirsin daha sonra
psu kablolarını değiştirmek ilkinde çok eziyet de sonra alışıyorsunAslında hazır sistem alma sebebim her şeyi toplayıp gönderiyor olmaları. Çünkü önceden hiç bilgisayar toplamadım, o yüzden sonradan kendim alıp değiştirebileceğimi düşünmüyorum
700w işini görmez değil zaten mevzu kalitesi.Valla büyük ihtimal değiştirmem 700W işimi görür diye tahmin ediyorum
Arkadaşım Power Boost kullanıyor yazdan beri 4060 I5 12400F li sistemde. Buna da C4 diyorlar ama bir sıkıntı yaşamadım diyor.Umarım öyledir