bu konuyu GÜNDEM kategorisinde açtığım için başta forum yöneticilerimden ve forum halkından özür diliyorumher sey o agacla basladi...
Ya abi başkasının hayatı kendisine.hocam ağaca çarptı, kafası gitti fln,
öyle biri
Bu adamı takip etmemde sevmemde sadece gündemde olan bir konuyu buraya yazdım.Ya abi başkasının hayatı kendisine.
Neden öyle adamları takip edersiniz?
Kendinize zaman ayırın kendinizi sevin birşeyler öğrenmeye çalışın Meslek edinin, hobiler edinin spor yapın. Hayatınızı kaliteli yaşayın.
Ne bilem
enes basaga yaptiklarindan sonra hak etti yani hic oyle uzulmus taklidi yapamam tam dayaklik bir adam kendisi, ruhinin de abone anlaminda turkiyeyi temsil etmesi bence mukemmel bir sey o yuzden umarim kanali acilmazbu konuyu GÜNDEM kategorisinde açtığım için başta forum yöneticilerimden ve forum halkından özür diliyorum
bu adam niye gündemde a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Videoları görmesem Kanalının kapandığını bile fark etmezdik
Gündem bu adam mı yani?Bu adamı takip etmemde sevmemde sadece gündemde olan bir konuyu buraya yazdım.
Ayrıca birsürü şey öğreniyorum, mesleğim var, hobilerim var ve spor yapıyorum. Gündem takip etmek bunları yapmama engel değil
ayynen öyle hocam. video atmadan millete salça olarak bu şekilde para kazanmayacak ona seviniyorumenes basaga yaptiklarindan sonra hak etti yani hic oyle uzulmus taklidi yapamam tam dayaklik bir adam kendisi, ruhinin de abone anlaminda turkiyeyi temsil etmesi bence mukemmel bir sey o yuzden umarim kanali acilmaz
çoğu sosyal medya platformunda karşıma ilk bu haber çıktıGündem bu adam mı yani?sjsjjdjsjxjs