Neler Yeni

Enes Batur'un Yapmış Olduğu Kazayı Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,720
İsim
Taha yücel
Enes Batur'un Yapmış Olduğu Kazayı Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
Bence telefona bakıyordu kaza esnasında.
Bu ne kadar şacma soru kim olursa olsun kaza yapan kişi var onun hakkinda kötü düşünmrk yerine geçmis olmuş deyip konuyu kapatmam lazim bunu enes batura göre söylemiyorum ha diyelimki telefon olsun telefon var diye elinde ölsünmü bir insanin üzerone bu kadar gidilmez ne olursa olsun O da bir insan .(nokta) bunu enes batur hayrani felan değilim sadece çok saçma düşünüyorsunuz bazen

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
kaza yaptığı yeri biliyorum büyük ihtimalle sevgilisi bir öpücük kondurayım falan derken oldu yoksa çok imkanlı değil gibi

buisimsadecebanait

80+ Bronze
Bu ne kadar şacma soru kim olursa olsun kaza yapan kişi var onun hakkinda kötü düşünmrk yerine geçmis olmuş deyip konuyu kapatmam lazim bunu enes batura göre söylemiyorum ha diyelimki telefon olsun telefon var diye elinde ölsünmü bir insanin üzerone bu kadar gidilmez ne olursa olsun O da bir insan .(nokta) bunu enes batur hayrani felan değilim sadece çok saçma düşünüyorsunuz bazen
+1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,606
İsim
Sarp Yılmaz
Bize gönderme yapmışsın hocam besbelli cümle de
Düzgün konuşun lütfen
Ben kimseye gönderme yapmadım yapsam yaptım derim korkacak değilim konu ile ilgili düşüncemi yazdım siz ve sen diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum

Emrektt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emre Yiğit Karataş
Ekibimiz değerlendirme aşamasında sonucu en yakın süreçte paylaşacağız.

Top Bottom