Neler Yeni

enfwuehfwheafoqewıfhoIQEFIWHEHGIFA

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
torrent ile gta 5 indirmek suç mu
Suç falan değil suç olsa zaten Torrent olmazdı yani böyle bir uygulamayı barındırmazdı oyun şirketleri, ayrıca oyun şirketleri bu olayı takmazken her şeyi orijinal alıyormuş taklidi yapan tayfa da burada yok kul hakkı yok suç deyip saçmalıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suç Diye Biliyorum Ama Hapse Girmezsin Diye Düşünüyorum Denetlenmiyor Sadece Diye Biliyorum

Aynen
Hapis mi ? Hahahaha.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Suç falan değil suç olsa zaten Torrent olmazdı yani böyle bir uygulamayı barındırmazdı oyun şirketleri, ayrıca oyun şirketleri bu olayı takmazken her şeyi orijinal alıyormuş taklidi yapan tayfa da burada yok kul hakkı yok suç deyip saçmalıyorlar.

Hapis mi ? Hahahaha.
Torrent bir korsan oyun indirme servisi değildir, insanlar o amaçla da kullanıyor evet ama bu servisi komple kapatmak için bir sebep değil.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sorun yok

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Torrent bir korsan oyun indirme servisi değildir, insanlar o amaçla da kullanıyor evet ama bu servisi komple kapatmak için bir sebep değil.
Ya da o amaçla kullanımını engellemekte mümkün olabilir, anlatmak istediğimi anladığınızı varsayıyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya da o amaçla kullanımını engellemekte mümkün olabilir, anlatmak istediğimi anladığınızı varsayıyorum.
Engellenebilse emin ol engellerlerdi 😀
Orayı komple kapatsalar başka bir platform bulurlar ya da kendileri platform kururlar. Yani bir şekilde paylaşırlar o oyunu.

Korsan oyun firmaların umrunda olmasa Rockstar RDR 2 yi kırmasınlar diye hack gruplarına 1 yıl boyunca para vermezlerdi 😀

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Suç ancak ülkemizde cezası yok.

Cirilla

80+ Gold