Merhaba daha önce konu açmıştım.Flash bellek ile ilgili.Flash belleğin bozulmuştu ve amazon ile değişim yapmıştım.Mng kargoya verildi ve mng kargo bana ürününüz kayboldu dedi.Daha önce şu konu da da yaşadım bu durumu;
Bu mng engelli mi hırsız mı anlamadım.Bir de iki durumun arasından 1 hafta geçmedi daha.Bu durumların hepsi de amazona zarar oluyor hem.Neyse Müşteri temsilcisi ile görüştüm yeni ürün istediğimi söyledim.Bana paramı iade edeceklerini ve ürünü almam için gereken ek ücretin hediye bakiyesine geleceğini söylediler bende aldım az önce ürünü o şekilde.Hem zamanından çalıyorlar.Sunumlarım oluyor onları atıyordum içine.Şimdi gene mng ile gelecek inş. Ceplemezler bir daha.
Ürünüm 16 eylülde mng kargoya verildi.Önce çatalca teslim birimine gitti ne alakaysa.Ondan bir gün sonra ise(bugün)Güzelyurt birimine geldi.(Normalde direk Güzelyurta gelmesi lazımdı.)Bugün de niye dağıtıma çıkmadı diye aradım.Ve bana amazon kutusunun içinin boş olduğunu bu sebeple göndermediklerini durumu araştırdıklarını söylediler.Tahminimce transferde ya çaldılar ya da kaybettiler.Amazon Müşteri yetkilisiyle konuştum az önce yarın bir sonuç olmazsa para iadesi yapacaklarını söylediler.Bende ürünün şuan fiyatının fazla olduğunu söyledim.Yeni ürün gönderimini istedim.Ürünün stokta...
- Nxara
- Cevaplar: 35
- Forum: Yurt İçi Alışverişi