ENGELLİ MNG KARGO(MAĞDURİYET)

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Merhaba daha önce konu açmıştım.Flash bellek ile ilgili.Flash belleğin bozulmuştu ve amazon ile değişim yapmıştım.Mng kargoya verildi ve mng kargo bana ürününüz kayboldu dedi.Daha önce şu konu da da yaşadım bu durumu;
Bu mng engelli mi hırsız mı anlamadım.Bir de iki durumun arasından 1 hafta geçmedi daha.Bu durumların hepsi de amazona zarar oluyor hem.Neyse Müşteri temsilcisi ile görüştüm yeni ürün istediğimi söyledim.Bana paramı iade edeceklerini ve ürünü almam için gereken ek ücretin hediye bakiyesine geleceğini söylediler bende aldım az önce ürünü o şekilde.Hem zamanından çalıyorlar.Sunumlarım oluyor onları atıyordum içine.Şimdi gene mng ile gelecek inş. Ceplemezler bir daha.

Ekler

• 1000014436.webp
    1000014436.webp
    65.5 KB · Hit: 35
  • 1000014434.webp
    1000014434.webp
    67.7 KB · Hit: 35
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Ayrıca ŞikayetVar'a yazmanız da iyi olur. Hırsızlık oluyordur yüksek ihtimal. Veya paketleri sağa sola fırlatmalarından ötürü gerçekten kayboluyordur. Satıcıya da söyleyin. Bölgenizdeki MNG kargonun tekin olmadığını sürekli ürünlerin kaybolduğunu veya çalındığını belirtin.

zamanında mng dhl e satıldı diye diye sevinmiştim belki düzelir diye ama ne ala 2 kere kargom gelmedi. Sebep olarak araçtan indirmeyi unuttuk dediler ya böyle böyle bir şey olabilir mi? heleki kargoda öyle küçük bir şey değil tv ünitesi. :)

Geri