O adamı hiç sevmiyorum desem. Yani şahsıyla sorunum yok ama yaptığı işi sevmiyorum. Oyunları sevmeyen birinin oyun oynayıp eleştirmesi ne kadar doğru*DOST KAYAOĞLU
Büyük oyun incelemeleri iyi zatn onları izliyorum benO adamı hiç sevmiyorum desem. Yani şahsıyla sorunum yok ama yaptığı işi sevmiyorum. Oyunları sevmeyen birinin oyun oynayıp eleştirmesi ne kadar doğru*
Örnek God Of War ragnorokBüyük oyun incelemeleri iyi zatn onları izliyorum ben
Ben onları kastetmiyorum. Enis Kirazoğlu'nun belgesel videoları var mesela onlar çok iyi.Örnek God Of War ragnorok
He anladımBen onları kastetmiyorum. Enis Kirazoğlu'nun belgesel videoları var mesela onlar çok iyi.
Bence yok. Çok eğlenceli videoları var. Saçmaladığı videolar olsa bile diğerleri gibi kendinden soğutmuyor tam tersi daha çok yakınlaştırıyor.Bu adamı çok seviyorum. Yani videolarında her şekilde harika. Adamın düşük video düzenleme kalitesi bile o kalitenin bir parçası. Keşke her saat video atsa. Bunun gibi bir adam var mı?
Evet adam bunu çok iyi yapıyor.tam tersi daha çok yakınlaştırıyor.
O adamdan nefret ediyorum. Komiklik yaptığını sanarak videolarında sürekli izleyicilere hakaret ediyor. Umarım büyüyemez ve olduğu yerinden daha da düşer.Mustafa kadir.
Video sayıları çok az. Zaten EK yi bildiğim için bunu da biliyorum.