Neler Yeni

Enis Kirazoğlu'nun Oyununun Demosu Çıktı!

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,977
Şu anda Anomaly Agent'ı Steam üzerinden demoyu indirip 30-40dk oynayabilirsiniz. Katana Zero'yu andırıyor ama tür olarak biraz daha farklı. Ayrıca Enis Kirazoğlu şu an canlı yayında oynuyor.

Az önce girdim baktım. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile beğendim 8,9/10
Zaten amaçları oydu. Videosunda söylemişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda Anomaly Agent'ı Steam üzerinden demoyu indirip 30-40dk oynayabilirsiniz. Katana Zero'yu andırıyor ama tür olarak biraz daha farklı. Ayrıca Enis Kirazoğlu şu an canlı yayında oynuyor.

Haftasonu denemeyi planlıyorum. Umarım güzeldir. "Oyuncu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamasın" diye bir söz söylemişti Enis abi. O doğruysa oyundan 2 puan kırarım. Umarım beni üzmez.

Bayıldım efsane birşeydi.
9/10

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu tarz otunları pek sevmem ama nasıl sarar mı yani ben genel olarak hikayeli pek sevmiyorum co-op vs olabilir ancak böyle çok baba hikayeli oyunlar dışında hiç oynamadım bile hikayeli uzun lafın kısası sizce sever miyim denemeye veya çıktığında almama değer mi?

• Beğen
bu tarz otunları pek sevmem ama nasıl sarar mı yani ben genel olarak hikayeli pek sevmiyorum co-op vs olabilir ancak böyle çok baba hikayeli oyunlar dışında hiç oynamadım bile hikayeli uzun lafın kısası sizce sever miyim denemeye veya çıktığında almama değer mi?
Biraz Hack and Slash kafasında. Hikayesinin çok iyi olmasını beklemiyorum. Çıtır çerez oyun olur

Benim sevdiğim tarzda oyun değil ama emeklerine sağlık böyle bir oyun çıkardıkları için deneyeceğim.

• Beğen
Beğendim ben de müzikler tam oturmuş oyuna Global de satar bu oyun. Zaten 100K satış garantiledi asıl merak ettiğim oyunu kaç paraya çıkaracak ?

• Beğen

Önden 12 dakika denedim. Eleştirilerim var tabii.
2023-10-12 (1).png

Ayarlar bölümü çok basit grafik ayarı falan eklenmesi gerek. (oyununn dilini ben ingilizce yaptım ilk açtığımda türkçe geldi)
2023-10-12.png

şu portalların üzerindeki shift yazısını yazmsalar da olurmuş yemin ederim kör oldum. en son anladım orada shift yazdığını.
mekanniklerine ve klavye kontrollerine alışması zor.
ha bir de oyunun mouse desteği yok onu fark ettim. puanım 10 üzerinden 4.

• Beğen
yaaaaaniii, daha akıcı bi oyun bekliyordum. Vuruş hissiyatını da pek beğenmedim ama oyunun potansiyeli var.

• Beğen
Geri