Neler Yeni

🔥İndirim Enjoy Omegalı Kedi Maması 74₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,420

1000133578.jpg

İyi midir?= normalde royal canin dışında almıyorum bu aralar pek param yok

Oha bu kadar ucuz mama mı olur? Kanser katkılı herhalde. :kekw:

Oha bu kadar ucuz mama mı olur? Kanser katkılı herhalde. :kekw:
Ben de çok şaşırdım 1kg bir de. Fason üretim falan mı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon satıyor gerçi ama bilemedim.

Benim bildiğim kaliteli mama markaları; Exclusion, ProPlan, Hills, N&D, Royal Canin, Orijen, Acana, Brit Care, Advance, Nature's Variety vs vs. ama bunları alırken bile insan bir sürü okuyor araştırıyor hangisi iyi gelir, hangisi kilo aldırmaz, hangisi tüyleri için daha iyi olur falan. Bu tarz sözde adı var sanı yok markalara güvenmemin imkanı yok, ileride çok ciddi sağlık sorunları yaşatabilir.

Bu sıralar benim kedi tüy dökmeye başladı. Mama mı değiştirsem düzelir mi acaba?

Benim ***** kedi kaliteli az tahıllı sağlıklı mamayı döküyor bu mamayı yiyor. Sokak kedileri için aldım benim kedi bitirdi.

kedinizin istahla yemesi sizi kandirmasin. Tecrubesizlikle kendi kedimde ilk denedigim mama markasıdır. 3 farkli veteriner bana kufreder gibi baktı. Sıvı dişkı ve bagirsaklarda problemlerle karşılaştım.

kedinizin istahla yemesi sizi kandirmasin. Tecrubesizlikle kendi kedimde ilk denedigim mama markasıdır. 3 farkli veteriner bana kufreder gibi baktı. Sıvı dişkı ve bagirsaklarda problemlerle karşılaştım.
Aynen. Ve aşırı tüy dökülmesi.

Geri