Sovereignty
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 703
Arkadaşlar 2 gündür uyku uyumuyoruz nöbetleşe duruyoruz bende deprem bölgesine yakın deprem beklenilen bölgedeyim, discordda "müzisyenler" discordunda "HATAY DEPREM" kanalındayız, bazı ünlülerle, vinç operatörleriyle, yabancı destekçilerle, bölgedeki bir çok kişilerle, datalara erişebilen arkadaşlarımızla, afad görevlileriyle iletişim halindeyiz, bir çok kişiyi yönlendirdiğimiz ihbarlar sayesinde kurtardık. Kesin olarak Hatayda tanıdığı enkaz altında olan varsa kendinemüzisyen yani Kemal'in "müzisyenler" dcsinde "HATAY DEPREM" kanalına gelebilir, ayrıca bir çok kanalda mevcut depremden etkilenen şehirlerle alakalı. Yılmadık yılmayacağız elimizden geleni yapıyoruz, bu günlerden beraber kurtulacağız refaha düzene ulaşacağız şüpheniz olmasın, seviyorum sizi Türkiyem <3
(müzisyenler dcsinin REKLAMI FİLAN SÖZ KONUSU DEĞİLDİR gelirseniz görürsünüz amacımız insanlara yardım etmek, sayın yöneticiler)
Yardım isteyen kişilerin telefon numarası ya da adı adresi olabilir, bir iki bilgiden diğerlerine datacı arkadaşlarımız sayesinde ulaşıyoruz, KESİN OLARAK enkaz altında olan kişilere yardım göndermek önceliğimiz.
(müzisyenler dcsinin REKLAMI FİLAN SÖZ KONUSU DEĞİLDİR gelirseniz görürsünüz amacımız insanlara yardım etmek, sayın yöneticiler)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardım isteyen kişilerin telefon numarası ya da adı adresi olabilir, bir iki bilgiden diğerlerine datacı arkadaşlarımız sayesinde ulaşıyoruz, KESİN OLARAK enkaz altında olan kişilere yardım göndermek önceliğimiz.