Neler Yeni

Enpara kredi kartı kredi gerektirir mi?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
Enpara kredi kartı başvurusu yapacağım ama kredi ile falan isim yok. Normal banka kartı gibi hesaba para yükleyip krediye bulaşmadan kullanabilir miyim? Ben kayıt olurken uygun degilsiniz diyor sebebi nedir kredi cekmeyecegim ki sadece banka kartı gibi kullanacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
Enpara kredi kartı başvurusu yapacağım ama kredi ile falan isim yok. Normal banka kartı gibi hesaba para yükleyip krediye bulaşmadan kullanabilir miyim? Ben kayıt olurken uygun degilsiniz diyor sebebi nedir kredi cekmeyecegim ki sadece banka kartı gibi kullanacağım.
hocam bende yeni enoaradan hesap açtım size kredi kartı da vericekler sizin ekstaradan encart talebi açmanız lazım kredi kartını kllanmasanız bişey olmaz
18 yaşından küçüksen uygun değilsin diyo olabilir

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende yeni enoaradan hesap açtım size kredi kartı da vericekler sizin ekstaradan encart talebi açmanız lazım kredi kartını kllanmasanız bişey olmaz
18 yaşından küçüksen uygun değilsin diyo olabilir
18 yaşından küçük değilim ama başvuru yaptığım sırada iş falan soruyor şu an çalışmıyorum ama çalışıyorum desem de uygun değilsin diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
18 yaşından küçük değilim ama başvuru yaptığım sırada iş falan soruyor şu an çalışmıyorum ama çalışıyorum desem de uygun değilsin diyor
knk bende başvururken öğrenci diye başvurdum bana 1700 tl limitli kart verdiler açalı 2 hafta oldu daha kredi kartım gelmedi ama encard başvurusu yaptım o geldi enparayı böşver direkt qnbden aç yada işbankasından iş bankasından açarak nays ta kullanırsın

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bende başvururken öğrenci diye başvurdum bana 1700 TL limitli kart verdiler açalı 2 hafta oldu daha kredi kartım gelmedi ama encard başvurusu yaptım o geldi enparayı böşver direkt qnbden aç yada işbankasından iş bankasından açarak nays ta kullanırsın
Yalniz bana enpara lazim

Bünyamina

80+ Platinum
Maalesef kredi kartındaki parayı kredi kartından kullanabilirsiniz. Kredi kartınıza tanımlı nakit avansı hesabına atabilirsin. O da faiz ödeyene kadar her gün. Olumsuz değerlendirildiyseniz tekrar başvurmayın yine red yeme olasılığınız çok yüksek. 1 kaç ay sonra başvurabilirsiniz. Öğrenciyseniz öğrenci seçerseniz başvuru olumlu değerlendirme olasılığınız artar. İşte çalışıyorsanız da başvursanız doğru biçimde buna da çıkar. Hiç bir işte çalışmıyor gelirede az yazarsanız çok zor çıkma olasılığı.

Top Bottom